MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Chai d Oeuvre Pinot Noir 2022

Eminent Pinot Noir til prisen!

På lager
DKK 47,85

Pris: Før: 69,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
53,85 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

RYD LAGERET! NEDSAT 31%! RIG OG SMAGSFULD PINOT NOIR FRA SYDFRANKRIG

Denne Pinot Noir er lidt atypisk, ifht hvad man normalt forbinder med Pinot Noir. Mere smagsfuld, mørk og rig. En vin der virkelig overleverer ifht. prisen og lidt af et vinkup. VinAvisen er enig og giver ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner samt kalder vores normale pris for "Prisen er det rene kup" og nu er prisen sænket yderligere 31%!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

100% Pinot Noir det sydlige Frankrig

Denne dejlige vin kommer fra Pays D'oc, Languedoc, som ligger i det sydlige Frankrig. Vinen er produceret af Vignobles Vellas, den er produceret på 100% Pinot Noir. Vinen gennemgår traditionel vinifikation og gæres under kontrolleret temperaturer. Druerne til vinen kommer fra de bedste Pinot Noir marker som vinhuset ejer, druerne sorteres manuelt ved ankomst til vinhuset for at udvælge de brugbare klaser. 

I glasser har den en dyb og intens farve. I duften er der dejlige komplekse noter af sort frugt og kirsebær med hints af krydderier. Smagen er enestående med dejlig aromatiske fornemmelser. En koncentreret og ret intens Pinot Noir, som ikke er så let som man normalt ellers forbinder med Pinot Noir druen.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til f.eks. kalv eller oksekød, en gryderet eller let modnet oste.

Denne Pinot Noir er lidt atypisk og meget mere rig, mørk og smagsfuld end hvad man traditionelt forbinder med Pinot. Smagen er fantastisk, og til prisen er det lidt af et kup. En vin der bør opleves!

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Vignobles Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Det er sjældent, vi har smagt en rødvin på Bougogne-druen Pinot Noir fra Languedoc. Men her er en af slagsen, og det er en absolut dejlig rødvin med en forførende parfumeret bæraroma i duften og en saftig og meget aromatisk frugtsmag med noter af modne bær. Eftersmagen er lang og blød. Prisen for en flaske er helt ok - og prisen ved 6 flasker det rene kup (65 kr)"

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt