MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Cave De Beblenheim Alsace Pinot Noir 2021

Behagelig Pinot Noir fra Alsace!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Value for Money Alsace Pinot

Vinen her kommer fra Alsace, Frankrig og er lavet på 100% Pinot Noir druer. Alle druerne bliver sorteret ved ankomst til vinhuset, herefter afstilkes druerne og vinen gennemgår 10 dages maceration. Gæringen foregår under kontrolleret temperatur, til sidst lagres vinen et par måneder i vinhusets kældre, inden frigivelse. 

Vinen har en flot let rødlig farve i glasset. Duften er behagelig med dejlige noter af rød frugt og krydderier. Smagen er behagelig og overraskende kompleks, en let til medium fyldig Pinot Noir, med behagelige taninner.

Server vinen ved 14-15 grader og prøv den til lyst kød, kyllingeretter eller til svinekød. - Denne Pinot Noir kan med fordel serveres køligere end normalt og faktisk ned til 10-12 grader. 

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Cave De Beblenheim
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Alsace
Drikkes bedst
2022-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Hvis man får alt godt fra havet og samtidig er inkarneret rødvinsdrikker, så er denne lette og saftige rødvin et godt bud på en ledsager. Den har dejlig frisk frugt i duft og smag, sarte krydrede noter og en lang, mild og tør eftersmag."

VinExpressen

Anbefalet points

"Letbenet og grønlig pinot fra Alsace. Kirsebærsten og blå blommer toppes op med en kant af maggitern. Slank og letbenet forbrugervin uden nogen dikkedarer. Afsluttes af en lille frisk syrlighed i finalen. Masser af lys frugt."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt