MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
93 points
Mad og Monopolet
90 points
Vinexpressen Points

Calmel + Joseph Villa Blanche Pinot Noir 2021

Flot Pinot Noir til den helt rigtige pris.

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
81,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Elegant sydfransk Pinot Noir

Vinen er produceret af 100% Pinot Noir, fra vinmarker i Languedoc, ikke langt fra Carcassonne. Vinmarkerne er 250 meter over havests overflade og her er der et større sving i tempratur mellem dag og nat - helt optimalt for Pinot Noir druen. Vinen har lagret 5 måneder i cement, og er kun filtreret let inden vinen er kommet på flaske.

Vinen har en levende flot lys rød farve. Aromaerne er meget frugtrige, med røde frugter, krisebær og blåbær. Smagen er rund og med en let fylde, meget afbalanceret, og med en dejlig friskhed i eftersmagen. I smagen er det ligeledes frugten, solbær og røde frugter, der dominerer, men man finder også små krydret nuancer og lidt peber. Eftersmagen har en flot længe. En klassisk Pinot Noir fra et medium køligt klima.

Server vinen v/ 16-18 grader og gerne til lyst kød, fed fisk, grillet grønt eller fjerkræ.

Calmel + Josephs Pinot Noir er helt klassisk og rigtig flot balanceret. En perfekt ledsager til f.eks. fjerkræ - til den helt rigtige pris!

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
5 måneder i cementtanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

93 points

"Pinot Noir fra Frankrig er lig med Bourgogne og koster mange penge, ikke? Ikke nødvendigvis – denne “Villa Blance Pinot Noir” fra Calmel + Joseph er et godt eksempel på, at det ikke altid passer. Prisen er banket i bund, og der er virkelig meget vin at hente for pengene. I næsen har den duft af jordbær og hindbær, men også mere mørke bær som brombær, hvilket skyldes, at den kommer fra det sydfranske. Du finder også duft af vanilje og peber. I munden er den frisk, let syrlig og med masser af frugtfylde, som giver en virkelig flot vin."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

Vinexpressen Points

90 points

"Let grønkrydret duft med strejf af hindbær, kirsebærsten og lidt stødt sort peber. Luftig, slank og letbenet i smagen med en indtagende blød tanninstruktur og det klassiske syrebid i finalen. Et brag af en pinot noir til prisen."

Om producenten

Calmel + Joseph

De producere forskellige vine fra forskellige steder i hele Languedoc-Roussillon regionen. Fra disse marker skaber de unikke vine, med masser af terroir og intensitet. Produktionen er begrænset, især af enkeltmarks vinene som der kun produceres få tusindende flasker af årligt.

Alle vine fra dette fantastiske vinhus leverer flotte vinoplevelser til meget attraktive priser. Det er sydfransk value-for-money.

Calmel + Joseph søger en harmonisk balance af frugt og friskhed, der vil gøre det muligt for vinen at udvikle sig i en spændende retning. Calmel + Jospeh er også meget interesseret i originale, ukendte eller mindre kendte druesorter, der tager os ind i et ukendt smagsterritorium.

Deres appellation vine kommer fra områder mellem Cévennes og Camargue, mellem Montagne Noire og Middelhavet, fra foden af Pyrenæerne til grænsen af ​​den spanske kyst - denne geografiske spredning byder på utrolig forskelligartethed. Languedoc Roussillon er der, hvor man finder den største mangfoldighed af jord. Alle disse fordele og al denne mangfoldighed giver ekstraordinær kreativ jord til produktion af deres vine.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt