Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
93 points
De Bedste Vinanmeldelser
VinAvisen
FlaskeHalsen
FinansBureauet
97 points
James Halliday
EkstraBladet

Kellermeister Wild Witch Shiraz 2013

Oplev australsk magi.

Ikke på lager
DKK 349,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 399,95 DKK stk.
355,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Kellermeister er den australske vingård, der rummer magi og overnaturlige kræfter.

Wild Witch Shiraz bliver kun til i de år, hvor kvaliteten er helt exceptionel. Med andre ord rummer Wild Witch Shiraz det muliges kunst indenfor Shiraz fremstilling i Barossa Valley. Det bliver ikke bedre.

Magien, de mange dimensioner og overraskende elegance i denne rødvin, vil helt uundgåeligt gøre selv den største feinschmecker blød i knæene med sin kraftfulde, intense og luksuriøse magi. Oplev magien..

Vinfremstilling

Druerne til Wild Witch Shiraz kommer fra henholdsvis Eden Valley og Barossa Valley, hvor ca. 85% af druerne høstes i Eden Valley.

Druerne bliver afstilket og knust, og macerationsprocessen står på i 2-3 dage, hvor druemosten får tilført sit farveintensitet og garvesyre fra druekernerne og skallen.

Den indledende fermentering sker langsomt og druemosten opvarmes til 22-26° grader med tre daglige pump-overs. Pressevinen presses ud og opsamles, hvorefter denne og druemosten lagrer videre hver for sig på nye franske egetræsfade i 15 måneder. Herefter bliver pressevinen og druemosten blandet sammen og lagrer videre på egetræsfade i yderligere 12 måneder.

Vinens elementer

Wild Witch Shiraz byder på en flot lys blodrød nuance i glasset. Aromatisk næse med modne blommer, solmodne kirsebær, brombær, og krydderier af hele sorte peberkorn, kanel, anis og muskatnød. Fyldig, kraftfuld og fløjlsblød gane med krydrede sorte frugter, mørk chokolade og krydderier. God syre og fine tanniner, som er velintegrerede i vinen. Lang og vedholdende eftersmag, der bare bliver ved og ved ...

Serveringstemepratur og anvendelse

Server vinen v/16-18° grader og gerne til retter med lam, vildt, gryderetter, grill eller faste oste.

Australsk heksemagi på flaske. Konge-Shiraz og blandt de 1% bedste vine i verden. Her er der skruet op for alle knapper i denne pompøse Shiraz, som præsterer noget nær det bedste indenfor oversøiske Shiraz-vine. Fuldblodsaustralier på højeste klinge!

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2013
Land
Australien
Låg
Prop
Producent
Kellermeister
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,7%
Region
Southern Australia
Drikkes bedst
Nu og yderligere 10-15 års lagring
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
De Bedste Vinanmeldelser

93 points

"Et brag af en Shiraz! Så kort kan det ganske enkelt siges – her er tale om en powervin i yderste potens; mørk og saftig fra starten, men hele tiden med en fornem balance og masser af elegante nuancer, flotte velintegrerede tanniner – og langt flere dybe nuancer og generel elegance end man normalt ser fra Australsk Shiraz. Kellermeister wild witch shiraz. Glem alt om overgjort oversøisk marmeladevin – hér er virkelig en vindervin, som fortjener det bedste kød slagteren kan frembringe (gerne fra Weber-grillen), eksempelvis lam eller ribeye. Wild Witch Shiraz laves i øvrigt kun i de bedste årgange af druer fra hhv. Eden Valley og Barossa Valley. Varmeste anbefaling herfra!"

EkstraBladet

5 stjerner

"Koncentreret og næsten sort shiraz fra Barossa. Brombær, lakrids, mocca.mørk chokolade og vanilje. Flot balance og en fuldblods australier men på den gode måde! Lang afslutning. 92"

FinansBureauet

6 stjerner

"Super flot australsk Shiraz med kontinental kølighed og oversøisk intensitet og volumen. Markant næse med et hint af hvid peber, og delikat mund med toner af lakrids, tobak og bitter chokolade. Stor vin."

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Så er der skruet op på alle knapper, når australske Kellermeister præsenterer deres Wild Witch. En vin, der er næsten sort i glasset, og som straks afslører sig som en vin i den dyre og tunge ende. Smagsmæssigt er det en meget markant oplevelse, der har et kæmpe potentiale. Den kræver rigtig god tid efter åbning, før den for alvor har foldet sig helt ud, men så får man denondelyneme også en vin af højeste klasse. Der er masser af flotte og dybe nuancer med både mørke, møre og modne frugter, men der er også de nødvendige og sublimt afstemte modspil fra tunge krydderier og friske syrlige elementer. Alt foregår på højeste klinge og med max volumen, uden at balancen vælter. Det er absolut klasse."

James Halliday

97 points

"Vines 26-100yo from Ebenezer, Lyndoch and Eden Valley, vinified and matured separately; hand-picked, crushed/destemmed, 2 days cold soak, 3-4-tone fermenters with head boards, cultured yeast, 10 days on skins, 30 months in French oak (50% new). The only question about this wine is whether it will be very good indeed or outstanding. This year it's in the latter camp, with fabulous colour for a 3yo, a palate of exceptional complexity and harmony, and a velvet smooth palate. Underneath that velvety smoothness there are flavours of blackberry, licorice tannin and French oak chasing each other energetically. A special wine."

VinAvisen

5 stjerner

"Det er sådan, det skal være. Den spyttede vi ikke. En stor, flot og elegant rødvin med en blød, moden, afrundet og lækker smag, fin krydring, lille sødme, fint integrerede fadnoter og lang eftersmag. 14,7% alkohol, men ingen spirtkant; men skænk den gerne let afkølet, så procenterne ikke stikker næsen for langt frem."

Medaljer

Guldmedalje - AVC Vienna

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Kellermeister

Filosofien bag australske Kellermeister er, at de skal have det sjovt undervejs, men bag den uhøjtidelige overflade, ligger der et målrettet fokus på at fremstille nogle af de bedste Shiraz og Grenache vine i verden. Under Marks ledelse har Kellermeister opnået stor international anerkendelse for især hans Shiraz og Grenache vine, som igennem de senere år har indbragt ham den ene medalje efter den anden. 

I 2012 i London tildelte International Wine Challenge Mark prisen for verdens bedste Shiraz, Australiens bedste Shiraz og Barossa Valleys bedste Shiraz, som året efter blev fulgt op af Barossa Valleys bedste Shiraz, Grenache og Mataro.

International hæder og anerkendelse, som i dag har bragt Kellermeister forrest i førerfeltet indenfor australske vinproducenter. Den roste vinkritiker James Halliday har placeret Kellermeister blandt de 7% bedste australske vinproducenter.

Den australsk fødte vinmager

Den sydaustralsk fødte vinmager, Mark Pearce, begyndte sin kærlighedsaffære med vin, mens Mark og sin kone boede og arbejdede i London. Med sin kone, Susanna, flygtede Mark ofte i weekenderne til de store byer og historiske vinregioner i Europa.

Siden Marks ankomst til Kellermeister fra det historiske og meget elskede Wirra Wirra i McLaren Vale i 2009, har Mark succesfuldt arbejdet gennem udfordrende tider for at sikre overlevelsen af ​​vingården og dens brands - og efter pensionering af grundlæggerne Ralph og Val Jones i slutningen af ​​2012, da Pearce familien købte virksomheden.

Omgivet af et ungt team, viderefører Mark stolt og ydmygt arven fra de to grundlæggere, som startede Kellermeister for mere end 35 år siden.

Mark fokuserer målrettet mod at bevare Kellermeisters bedste vine, men indfører også nye vine, skabt med det formål, at udtrykke autenciteten bag det historiske Barossa Valley.

Mark, Susanna og deres tre små børn bor på deres egen vingård, Threefold Farm, nær Angaston i Barossa Valley.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt