SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
95 points
Houlberg Vinblog Points
96 points
Flaskehalsen Point
93 points
DinVinGuide

Bodegas Bianchi Enzo Bianchi Gran Malbec 2019

Sublim Malbec fra Mendoza. 4,5 på Vivino.

På lager
DKK 499,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 599,95 DKK stk.
505,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Sublim Malbec fra Mendoza

Denne vin er produceret af 100% Malbec, der er Argentinas `nationaldrue`. Druerne kommer fra udvalgte plots i 1300 meters højde, i Mendoza regionen i Argentina. Vinstokkene er plantet i fattig jord som er meget leret og med store sten, samt et kalkholdig lag øverst. Jorden vandes af kunstvandingssystem, der får vandet fra smeltet sne fra de høje andesbjerge.

Disse gamle vinstokke beskæres kraftigt og der skal hele 3 vinstokke til hver flaske Gran Corte der produceres. Druerne høstes manuelt og gennemgår streng selektering, inden vinifikation og efterfølgende 12 måneders fadlagring i nye franske egetræsfade. Der produceres kun 2200 kasser til hele verden, så det er altså en yderst sjælden vin.

Intens og dyb rød farve med lilla nuancer. Rige aromaer der er karakteristiske af Malbec, med friske røde frugter, violer, tobak og krydderier, samt mineralske hints og noter af chokolade og vanilje. Smagen er yderst rig, dyb og fyldig. Frugten fylder med det samme og de krydrede noter viser sig frem lag for lag. Trods den rige smag er det en yderst harmonisk vin, med stor struktur og en god syrebalance. Eftersmagen bliver hængende meget, meget længe.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til oksekød, lam eller modne oste. Det er en vin der kan serveres nu efter et par timers iltning, men også en vin med et betydeligt lagringspotentiale på op til 20 år.

100% Malbec fra Mendoza i noget af den ypperste kvalitet der findes. En helt fantastisk rigdom, struktur og dybde i denne vin. Vi har kun en MEGET begrænset mængde.

Ved bestilling af 6 fl med Xpressen, leveres vinen i original 6 stks trækasse.

Vin Data
Drue
Malbec
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Argentina
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Bianchi
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,7%
Region
Mendoza
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2039
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
DinVinGuide

93 points

Kåret til BEDSTE VIN I TEST! - "Næse med moden frugt, blomme, kirsebær, brombær og solbær. Kraftig og indens smag med en let overdøvende lakrids efterfulgt af modne mørke bær, blomme, kirsebær, solbær og sød tobak"

Flaskehalsen Point

96 points

"Wow, det her er intens frugtpower ud over alle grænser. Vi er i Valle de Uco, der er blandt de bedste områder i Argentina. Op mod de imponerende høje Andes-bjerge kan vinbønderne finde nogle helt særlige mikroklimaer, og når man samtidig har en bagage som Enzo Bianchi, har man både muligheden for at sikre sig de bedste marker – og for at forarbejde druerne bedst muligt.

Denne Gran Malbec er skabt på gamle druestokke, der har deres rødder dybt forgrundet under den lerholdige jord, og udbyttet er så lavt, at der skal druer fra tre druestokke til en bare en enkelt flaske. Intensiteten er utroligt kompakt og frugtig, og man fornemmer en naturlig balance vinen – måske fordi fadlagringen er meget begrænset. Bare 12 måneder har vinen behøvet for at opnå den vildskab, som den besidder i sin meget dybt røde – grænsende til det sorte – udtryk.

Der er krydderier og modspil mellem de mørke og modne frugter, og det gør, at frugtfedmen aldrig bliver sød eller vulgær, men der er hele tiden nye nuancer, der nok vil overraske mange Malbec-skeptikere. Det er længe siden jeg har smagt argentinsk vin på det her niveau, og selvom det pirrer min nysgerrighed for at gå på opdagelse i endnu mere argentinsk vin, så er jeg også lidt påpasselig. For stilmæssigt er det en helt anden stil, end jeg normalt foretrækker. Her skal der virkelig kød på tallerkenen og peber i saucen, for at vinen får de modspil, den trænger til.

Det er enormt velskabt, det er intenst som bare pokker. En monstruøs kæmpevin, der ikke er til at spøge med. Den koster en del, men den giver også en oplevelse, der er på det høje niveau, du kan forvente i denne prisklasse. "

Houlberg Vinblog Points

95 points

"Duftmæssigt er den en komprimeret, mast og helt sammenpresset magiterning af dyb, mørk frugt. Der er tørrede stilke, chokolade og en dyb frugt med solbær, blåbær og svesker samt et fadpræg med tør engelsk og sød finsk lakrids, ristede kaffebønner, vanilje samt violer og tørrede mørkerøde rosenblade.

Som med forrige Chardonnay er smagen blød med blød på ... smeltende, dyb og intens. Smagen er rig, kraftfuld, fedladen på en sødbitter med krydret note, solbærmarmelade, sveskekompot og en harmonisk syre, der bare støtter op om den velproportionerede og velklingende balance. Selv tanninerne er filet runde og giver bare lige en lille power til vinens bløde side. Rig, velkomponeret og mægtig vin, så 95 point."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt