SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×
93 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Collier Creek Red Wagon Pinot Noir 2020

Ekstraordinær oversøisk Pinot Noir

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 109,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Den ekstraordinære gode Pinot til prisen!

Det californiske vinhus Collier Creek er beliggende mellem guldlandet ved Sierra Fountain og San Francisco deltaet i hjertet af den verdenskendte vinregion Lodi. Det er på disse historiske marker, at Collier Creek i dag fremstiller disse eftertragtede californiske vine.

Collier Creek er et 100% certificeret bæredygtigt vinhus, som opfylder og praktiserer det mest udbredte program indenfor bæredygtigt landbrug "Certified Green Farmed Sustainably" i Lodi. 100% bæredygtighed, som favner alle aspekter i deres vinproduktion - lige fra jord, luft, vand, afgrøder til selve vinifikationen og uddannelse af den enkelte medarbejder.

Druerne til denne klassiske Pinot Noir er nøje udvalgt og plukket med håndkraft, hvorefter selve fermenteringsprocessen foregår på temperaturregulerede ståltanke.

Vinens elementer

Collier Creek Red Wagon Pinot Noir byder på en flot lyserød farve i glasset med changerende rubinrøde nuancer. En flot klassisk Pinot Noir med en indsmigrende næse og mund, og en ekstraordinær intens, men meget tiltalende bouquet af røde bærfrugter som kirsebær, hindbær og friske danske jordbær.

Man fornemmer en smule sød karamel og vanilje i både duft og smag fra den forholdsvis korte fadlagring samt letkrydrede noter. Vinen er medium fyldig og dejlig frugtig frisk med fine silkebløde tanniner. Eftersmagen er dejlig lang og insisterende. En meget vellavet og harmonisk vin, som repræsenterer Lodi regionen på fornemmeste vis.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne Pinot Noir let afkølet ved 15-16° grader for den optimale vinoplevelse. Collier Creek Red Wagon Pinot Noir er den ideelle ledsager til måltider med fx svinekød, kylling, kalkun og fuglevildt samt lette oste og grøntsagsretter. Den befinder sig også rigtig godt på terrassen en skøn sommerdag som en let, elegant og frisk hyggevin..

Vellavet klassisk Pinot Noir fra Lodi med en ekstraordinær flot aromapalette. En meget harmonisk og elegant rødvin, som virkelig lever op til sine stolte rødder på den anden side af Atlanten.

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
USA
Låg
Skruelåg
Producent
Peltier Vineyards
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

17,5 points

"Den smager virkelig californisk med sin kombination af røg, frugt og gavmildt solskin. Den er mildt saftig med tydelige aftryk af modne, sorte bær og en røget druesødme, der vokser i glasset. Den er mere let og elegant end muskuløs og er en Pinot Noir, der er både til hygge og til mad"

Mad og Monopolet

93 points

"Oversøisk Pinot Noir, som placerer sig i toppen af “hverdagskategorien”. Duft af jordbær, hindbær, kirsebær, svampe, skovbund, vanilje og et hint af røg og karamel. I munden er den fyldig, men også til den elegante side, som en Pinot Noir bør være. Den er nem at drikke og har en god balance mellem sødme og syre."

VinAvisen

5 stjerner

"Ud over en flot og klar granatrød farve har denne rødvin også en dejlig smag med god fylde og modne bær kronet af fine krydrede noter. Det er californisk Pinot af top-kvalitet."

Om producenten

Collier Creek

Collier Creek familien består pt. af fire skønne vine på henholdsvis Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay. Alle vinene er produceret 100% bæredygtigt.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt