SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Quinta Sebastiao QSS Rare Rose 2023

En rosé til alle lejligheder

På lager
DKK 45,00

Pris: Før: 54,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 64,95 DKK stk.
51,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 17%! LÆSKENDE OG SPRØD ROSE TIL GOD PRIS!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

En forfriskende portugisik rosévin

Qss Rare Rose er en forfriskende rosévin, der stammer fra Arruda dos Vinhos i Portugal. Druerne, nøje udvalgt fra primært skråningerne i området, modnes under det påvirkelige middelhavsklima med en markant atlantisk indflydelse. Vinen er skabt af erfarne vinmager Filipe Sevinate Pinto og gennemgår en omhyggelig vinifikationsproces, herunder en let maceration efterfulgt af fermentering ved 13ºC i rustfrie ståltanke.

I glasset præsenterer Qss Rare Rose sig med en livlig pink farve, der straks indfanger opmærksomheden. Duften afslører noter af friske jordbær og solbærfrugter med en let krydret karakter. Ved første tår opleves vinen som frisk og blød på ganen. Smagen byder på tydelige hints af jordbær og ribs, der ledsages af en subtil krydret undertone. Den friske og bløde struktur skaber en behagelig balance, og den moderate alkoholprocent på 13% gør denne rosé til en letdrikkelig og alsidig vin.

Qss Rare Rose er en alsidig vin, der harmonerer særligt godt med asiatiske retter, fed fisk og skaldyrsretter med et strejf af krydderi. Serveret ved en temperatur mellem 10-12ºC, åbner denne vin sig fuldt ud og udtrykker alle sine nuancer bedst. En velafbalanceret kombination af smag og aromaer gør denne rosévin til det ideelle valg for enhver lejlighed.

Vin Data
Drue
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rose
Årgang
2023
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta de São Sebastião
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Arruda dos Vinhos
Vegansk
JA
Drikkes bedst
2024-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En lys rosévin på druerne Syrah og Touriga Nacional. Vi har tidligere anmeldt både hvid- og rødvine fra serien Rare, og de har været rigtig dejlige. Det samme er denne rosé, der har en sart krydret duft med strejf af hindbær og en tør smag med en anelse fennikel. De 54 kr. ved 6 flasker er givet rigtig godt ud. Vinen er oplagt til stegt kylling og lette kødretter. En del af indtægerne fra salget af vinserien går til arbejdet med at bevare udryddelsestruede dyr. Hvis man skanner QR-koden på bagetiketten, kan man læse mere om projektet og se listen over dyrene."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt