MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Marius Unico Bianco 2022

Frisk og frugtrigt blend af Verdejo og Sauvignon Blanc

På lager
DKK 49,95

Pris: Før: 59,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
55,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 15%! SPRØD OG LET SØDMEFULD HVIDVIN!

Denne Marius Unico Blanco er et vinkup til denne pris. Et fantastisk blend af sent-høstet aromatiske Verdejo druer og de sprøde Sauvignon Blanc, har givet en vin der både har friskhed og masser af frugt. Forbrugerne giver hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 stjerner på Vivino Super vin til en skarp pris.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Pasta og pizza
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frisk og frugtrigt blend af Verdejo og Sauvignon Blanc

Vinen er produceret af 60% Verdejo og 40% Sauvignon Blanc fra Almansa. Vinstokkene er gamle og placeret på nogle af vinhusets lavere beliggende vinmarker, hvor de modner mere. Tidligt på året er der ligeledes lavet `green harvest`, hvor man fjerner drueklaser, så de resterende kan modne nemmere og de får en højere koncentration af sukker og aroma. Når druerne er fuldt modne, håndhøstes de om natten i de første 2 uger af september. Kold maceration og gæring i rustfri ståltanke, som stoppes bare en anelse før end normalt, hvilket efterlader en lille smule restsukker og stadig bevarer de primære frugtaromaer. Vinen forbliver i ståltanke og lagrer 3-4 måneder sammen med de fine gærrester, hvor der udføres ugentligt batonnage. Herefter filtreres og vinen flaskes.

Farven er lys strågylden. Aromaer af moden citrus, lime og tropiske noter. Smagen er frisk, elegant og mellem fyldig. Der er en flot balance mellem de let sødmefulde nuancer og den livlige syre. Eftersmagen er blød og vedvarende.

Server vinen v/ 6-8 grader. Prøv den til f.eks. fisk og skaldyr, grillet grøntsager, risret eller bare som en aperitif uden mad.

Denne hvidvin er lidt genial. 2 friske druetyper, hvor bare en anelse restsukker er bevaret, giver her en høj aromatisk, frisk og super drikkevenlig hvidvin.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Verdejo
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Spanien
Låg
Skruelåg
Producent
Bodegas Piqueras
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Almansa
Lagring
4 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt