MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
91 points
Mad og Monopolet

Corte dei Rovi Prosecco Extra Dry Piccolo 20 cl

Kvalitets Prosecco med hele 4,2 stjerner på Vivino

På lager
DKK 35,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 39,95 DKK stk.
41,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Top Prosecco fra Villa Degli Olmi

Denne Corte dei Rovi Prosecco Extra Dry er produceret af Villa Degli Olmi. Vinen er produceret af 85% Glera og 15% andre druesorter.

Farven er lys strågul med grønne nuancer i glasset med de fine bobler som stryger mod toppen af glasset. Buketten er delikat, let og sprudlende. Smagen har en frugtig, frisk smag med en behagelig syre. Det er prosecco som det skal være og i høj højklasse!

Server vinen køligt, og server den som aperitif, eller til forretter med fisk og skaldyr. Kan også serveres til sommerens friske salater. Ideel til mange måltider.

Flot bedømt af forbrugerne på Vivino med 4,2 Vivino stjerner fra over 14.000 forbrugere. Det her er Prosecco i høj kvalitet, hvor alle kan være med på prisen.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Glera
Type
Mousserende vin
Årgang
Uden årgang
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Villa Degli Olmi
Størrelse
20 cl
Alkohol Procent
11%
Region
Veneto
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Prosecco Spumante er lidt overset, hvis du spørger mig, hvilket nok skyldes, at den står i skyggen af Champagne, men italienerne har altså fat på noget, når det kommer til bobler. Denne har en skøn duft af blomster, citrus, grønne æbler, grape, hyldeblomst, kalk og et lille hint af grønne jordbær og en skøn friskhed. I munden er den let, elegant og har en skøn syre. Et glas som til prisen er helt genialt og perfekt til salte snacks."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt