NY SUPER VALUE KASSE. 12 GODE RØDVINE FOR KUN 525 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Marina Espumante Tinto

Perfekt alternativ til Brachetto!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
Beskrivelse

Detaljer

Spansk mousserende rødvin, som er et perfekt alternativ til Brachetto! 

Beliggende ved Alicantes kyst, tæt på havet. Finder man vinmarkerne hvor druerne til denne Espumante gror. Dette giver de ideelle temperaturer for druerne for at nå deres modenhed. Vinen er lavet på Monastrell druen, som er en af de mest udbredte druer i Spanien. Druerne høstes i hånden i 20 kg kasser for at beskytte druernes kvalitet. De høstes i første halvdel af oktober. Vinen laves på naturlig fermentation og her bruges Charmat Metoden, som også kendes fra bla. Prosecco vine.

Vinen er dyb kirsebærrød i farven. I duften afslører vinen sin friskhed med frugtpræg, der minder om kirsebær, brombær og røde frugter. Vinen byder på en fantastisk dyb smag med masser af nuancer, dejlige noter af røde bær og let sødme. Velintegreret bobler sammen med druens sødme. Velstruktureret, mineralsk og frugtig. 

Denne vin er et perfekt alternativ til Brachetto fra Italien! Server vinen ved 5-7 grader og prøv den til desserter eller bare helt for sig selv som meditationsvin. Prøv den til fed fisk!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Mousserende vin
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Bocopa
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
10%
Region
DO Alicante
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En flot dybtrød farve og en indbydende rosa skumtop breder sig i glasset med den nyskænkede vin. Moussen er livlig og blød, og duften og smagen byder på modne mørke kirsebær. I den lange eftersmag er der en anelse frugtsødme men også en behagelig tørhed samt et lille bittert bid til slut. Det er en festlig vin, som mange vil kunne lide, og den vil egne sig fint godt afkølet til velkomstdrink eller til fede fiskeretter."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt