SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! 12 FL RØDVINE LÆS MERE HER. 12 FL HVIDE OG ROSE LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Quinta do Casal Branco Reserva Branco 2021

Hvid Reserva af flot kvalitet

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Hvid Reserva af flot kvalitet

Quinta do Casal Branco fra det 17. århundrede, producerer denne hvidvin. Vinen er produceret af primært Fernao Pires fra 55 år gamle vinstokke, tilsat 30% Gouveio og 10% Sauvignon Blanc. Druerne kommer fra Tejo regionen, hvor vinstokkene er plantet i sandet jord. Alle druerne er håndhøstet og gæret i cementtanke. Herefter har 75% lagret i ståltanke sammen med druekvaset og de resterende 25% har lagret 7 måneder i franske egetræsfade.

Farven er stågylden med grønne skær. I duften er der moden citrus, tydelige noter af tropisk frugter som fersken, abrikos og ananas, samt friske hints af lime og asparges. Smagen er rig og elegant, og der er en perfekt balance mellem fedme og friskhed. De primære noter af citrus og tropisk frugt, spiller flot sammen med små noter fra fadlagringen og de krydret hints. Dejlig vedvarende eftersmag.

Server vinen v/ 10-12 grader. Prøv den til smagfulde retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ.

Denne Reserva hvidvin er super flot balanceret. Det er en vin med en rig smag og flot fylde, lidt hints fra fadlagringen – og samtidig friskhed og syre, takket være de sprøde Sauvignon Blanc druer.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Fernão Pires
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta do Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Tejo
Lagring
7 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Til prisen er den her mere end fremragende! Det er bare lækker vin, som kommer fra det hypede Portugal. I næsen har den en skøn duft af citrus, fersken, melon, mandarin og et lille hint af vanilje. I munden er den fyldig, tør og har masser af frugtfylde og en fin syre."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin er fremstillet på druer fra mere end 65 år gamle vinstokke. Det er en god, frisk og tør vin med miniralitet i duften og med en fyldig smag med moden citron, karambole og aromatisk træ. Et lille bittert bid afslutter eftersmagen."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt