KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Leonhard Silvaner Alte Reben Niersteiner Paterberg 2022

Karakterfuld Silvaner med lag på lag af nuancer

På lager
DKK 59,50

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
65,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

SOMMERENS HVIDVINS KUP! EKSTRA NEDSAT 40%! VINKUP FRA POPULÆRE LEONHARD!

Leonhard laver fantastiske vine, og denne Silvaner Alte Reben Spatlese 2021 er ligeledes i en klasse for sig til sin normalpris ..nu med 40% rabat er det et UNIKT godt vinkøb! Køb nu til vanvittige 59,50 kr.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Karakterfuld `Alte Reben` Silvaner med lag på lag af nuancer

Produceret af 90% Silvaner, fra Leonharts Paterberg vinmarker, beliggende nord for byen Neirsteiner i Rheinhessen. Deruover er der brugt 10% af Leonhards Riesling. Vinstokkene er gamle og plantet i kalk og lerholdig jord. Lagret 4 måneder i rustfri ståltanke `sur lie`, derefter racking og til slut lagret yderligere 4 måneder i ståltanke.

Elegante aromaer af lime, citrus, pære og melon. Smagen er blød og flot afstemt, mellem den spændende frugt og delikate syre. En vin med mange forskellige smagsindtryk, som byder sig frem lag for lag. Man fornemmer citrus, pære, æble, melon, blomster og lidt røg samt kalket mineralitet. En vin med karakter fra start til slut, som bør matches til god madretter.

Server vinen v/ 7-8 grader. Prøv den til retter med f.eks. fisk, skaldyr, fjerkræ, grillet grønt eller fast ost.

Dette er en super god Silvaner, fra gamle vinstokke, som er høstet senere end normalt. Det kan smages i frugtens intensitet, for denne Silvaner byder på mere tæt og kompleks smag end druen oftest byder på. Prøv den!

Vin Data
Drue
Riesling
Sylvaner
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Tyskland
Låg
Korkprop
Producent
Leonhard
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Rheinhessen
Lagring
8 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Om producenten

Weingut Leonhard

I 1970 arvede mor til nutidens vinmager Klaus Peter Leonhard en 1.800 kvadratmeter stor Silvaner-parcel på Niersteiner Rosenberg. Et år senere blev en meget god årgang tappet af hans far Peter Leonhard. Efterhånden steg interessen for hjemmelavet vin, så driftsareal og salg blev udvidet i små skridt. Klaus Peter Leonhard understreger, at han ikke startede sin læretid som vinmager og senere sine studier i vindyrkning og ønologi ud fra traditionelle forpligtelser. Siden 2006 har han drevet sine forældres virksomhed med stolthed og passion og udvider den løbende.

Weingut Leonhard er beliggende i den sydlige udkant af Nierstein. Nierstein ligger direkte ved Rhinen, som her er omkring 150 m bred. Niersteiner-vinmarkerne, især dem i Roter Hang, har traditionelt et internationalt ry. De dyrker nu 7,5 hektar af deres egne vinmarker. En tredjedel af vinmarkerne er beplantet med Riesling og en femte med Pinot Noir. Resten af ​​området er opdelt i sorterne St. Laurent, Regent, Silvaner, Müller-Thurgau, Pinot Blanc og Pinot Gris.

Weingut Leonhards vine er ikke at finde særligt mange steder, for stort set det hele af hans lille produktion sælges normalt til resturation og i hans egen shop, men vi har været heldige at få lov til at sælge en mindre antal af hans vine - og det endda til en rigtig god pris.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt