KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
VinAvisen

Vigna Madre IAVA Organic Chardonnay 2023

Fortryllende Chardonnay

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Salat
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Fortryllende Chardonnay fra Italien

Denne fortryllende hvidvin stammer fra de solbeskinnede bakker i Terre di Chieti IGT-området i Italien. Druerne, 100% Chardonnay, dyrkes med omhu i vinmarker beliggende i en højde på 350 meter over havets overflade. Vinmarkernes sydøstlige eksponering sikrer optimale vækstbetingelser og en rig høst. Høsten finder sted i august, hvilket bidrager til vinenes karakter og kvalitet. Vinproduktionen er omhyggeligt overvåget ved hjælp af en temperaturkontrolleret proces i ståltanke, der bevarer og fremhæver Chardonnay-druens unikke egenskaber.

I glasset præsenterer vinen sig med en strålende gylden-farve, ledsaget af subtile grønlige refleksioner. Duften er kendetegnet ved en varieret buket, hvor varianter af eksotisk frugt danser sammen med delikate florale noter. Smagsoplevelsen er forfriskende, blød og behagelig, med en medium krop og en solid struktur. Den kontrollerede alkoholprocent på 13% giver vinen en harmonisk balance.

Vi anbefaler at servere denne vin ved en temperatur på 10°C for at fremhæve alle dens nuancer og fulde potentiale. Den er ideel til at ledsage lette antipasti og delikate primi piatti. Samtidig fungerer den subtile kompleksitet også som en fortræffelig aperitif, mens dens medium krop og gode struktur gør den velegnet til hele måltider.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vigna Madre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Abruzzo
Økologisk
JA
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"I en flaske med en flot guldetiket gemmer der sig en meget lækker hvidvin. Den dufter af kærlighedsfrugt og melon og har en elegant og læskende druesmag med strejf af citrussaft i den lange eftersmag. En vin, der er yderst velegnet som velkomstdrink, terrasse-hygge eller til retter med lyse fisk."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt