KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
91 points
Houlberg Vinblog Points
VinAvisen

Nobu 1830 Pecorino 2023

Imponerende Pecorino med perfekt balance

På lager
DKK 99,95

Pris: Før: 139,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
105,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 28% SKØN ITALIENSK PECORINO!

Den er struktureret og velafbalanceret, og dens kompleksitet kommer til live med hints af kandiseret citrus og delikate mandler. En vin, der udstråler elegance og finesse.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende Pecorino med perfekt balance

Nobu 1830 Pecorino er en hvidvin lavet udelukkende af Pecorino-druer, dyrket i Terre di Chieti, der ligger i Abruzzo regionen i Syditalien. Vinmarken er beliggende i en sydvendt eksponering ved en højde af 380 meter over havets overflade. Jordbunden er kalkholdig og stenet, og druerne dyrkes efter Guyot-metoden. Høsten foregår sent i august til tidligt i september. Vinificeringsteknikken kombinerer traditionelle metoder med en moderne stil. En særlig og eksklusiv teknik anvendes af Di Carlo-familien, der involverer køling af druerne og efterfølgende gæring på gærresterne i cementtanke og amforaer.

I glasset fremstår Nobu som en gylden vin med grønlige refleksioner. Dens komplekse og dybe duft byder på modne æbler, pære og lidt tropisk frugt, som er perfekt vævet sammen med subtile noter af balsamiske aromaer og urter. Den første tår er som en symfoni på tungen. Saltholdig og mineralrig. Den er struktureret, med fin fylde, super balanceret og dens kompleksitet kommer til live med hints af kandiseret citrus, florale noter og delikate mandler. En vin, der udstråler elegance og finesse. 

Server vinen ved 10-12 grader. Nobu 1830 Pecorino er en alsidig vin. Prøv den til fisk og skaldyrsretter, fjerkræ, supper og faste oste.

En Pecorino der har det hele. Intense frugt, komplekse nuancer og stor kompleksitet. Der kan virkelig laves lækre hvidvin på Pecorino druen - og det beviser Giannicola di Carlo i den grad med denne Nobu 1830 Pecorino!

Vin Data
Drue
Pecorino
Type
Hvidvin
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vigna Madre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Terre di Chieti IGP
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin er gæret og modnet i både cementtanke, amforaer og egefade. Der er kælet for detaljerne, hvilket har givet en rigtig dejlig vin med en aromatisk blomsterduft og en fyldig og tilpas tør smag med modne pærer, paradisæbler, frisk mango og en anelse moden citrus."

Houlberg Vinblog Points

91 points

"Hvor er det egentlig en dejlig hvidvin, som har lidt af det hele. I næsen er der æble, pærevælling, mango, ananas, papaya samt lidt sandeltræ, nødder, wienerbrød og hvide blomster. Der sniger sig så også lidt syltet citron med og den varsler også, at der bestemt også er noget syre i vinen.

I munden er der god balance mellem sødme, bitterhed og syre ... bitterheden har en sødlig slagside med sød grape, lemon, grønne pærer, syltede citroner, salte mandler, kalkede mineraler og sådan set en frisk syre og dermed et frisk bid. Den har god cremet og blød struktur, fin balance, kontrolleret syre og en vis friskhed, så jeg er sgu tosset med vinen og giver 91 point."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt