KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
92 points
Flaskehalsen Point
17 points
Forlaget Smag
VinAvisen
VinHulen

Impavido Bianco Rubicone IGP 2021

Impavido i ny intens hvidvin!

På lager
DKK 125,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
131,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Eminent og smagsfuld hvidvin!

Denne skønne hvidvin er lavet på 80% Albana samt 20% Trebbiano, som er en perfekt kombination til dette vidunder af en hvidvin. Vinen kommer fra området Imola i Romagna, Italien. Alle druerne til denne vin høstes i begyndelsen af september, hvor efter de bliver sorteret nænsomt, så kun de bedste druer kommer videre. Vinen fermenteres ved maks 13 grader, og druerne har lagt sur lie i rustfri ståltanke. "Sur Lie" betyder at vinen har ligget på bundfaldet, altså gærresterne, i en periode. Metoden kendes primært fra Champagne, og giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin.

En vin for enhver stor vinelsker!

Impavido Bianco er en vin med enestående egenskaber og tilbyder en unik, ud over den sædvanlige smagsoplevelse. Vinen har en flot gylden farve i glasset. Den aromatiske profil, som Impavido Bianco tilbyder, er lige så kompleks, som den er fortryllende af sine frugtrige nuancer. Vinen er fuld af smag, cremet, men samtidig livlig og frisk, præget af intense og rige aromaer. Smag af hvide blomster og modne frugter, lidt urteagtige noter og søde krydderier. Dette blend af Albana og Trebbiano, er en ægte ambassadør for Emilia-Romagna - og den ubetingeet bedste hvidvin vi har smagt herfra.

Server denne vin v/ 9-10 grader og prøv den til retter med fed fisk, kyllinge retter eller hygge i godt selskab. 

Impavido Bianco er en himmelsk hvidvin. Rig, cremet og med spændende nuancer. En stor hvidvin, som skal serveres til smagsfulde retter med f.eks. fed fisk eller kylling. En stor vinoplevelse, som bør opleves.

Vin Data
Drue
Albana
Trebbiano
Type
Hvidvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

TESTVINDER `Bedste hvidvin fra Emilia-Romagna` - "Der er masser af smag i denne dejlige hvidvin på Albana og Trebbiano-druer. Kuløren er dyb, gul og den holder en meget betragtelig alkoholprocent på hele 14,5. Egentlig stritter den imod mine præferencer for hvidvin, men den slags kan jo ændres, når noget virkelig er velskabt. Her er masser af blomster, urter og dybe, fyldige noter, der får den til at fremstå som en power-hvidvin, der er lagret ‘sur lie’ – altså på gærresterne – og som smager rigtig lækkert."

Forlaget Smag

17 points

”Frisk og aromatisk mix, hvor i hvert fald Trebbiano lader sig genkende. Rubicone er den flod, hærfolk på vej hjem til Rom ikke måtte overskride, hvad den ulydige Julius Cæsar som bekendt gjorde. Distriktet ligger tæt på Adriaterhavet, og druerne er lokale og selvstændige. Der er friskhed og fylde i glasset, antydninger af ananas og melon, og en lang, velplaceret syre til at følge friskheden til dørs. Nærmest slank, træfri og meget personlig – og en fortræffelig madvin.”

VinAvisen

5 stjerner

"Impavido betyder "frygtløs" på italiensk, men man behøver ikke at være frygtløs for at drikke denne hvidvin. Den er nemlig let tilgængelig med sin dejlige duft af modne grønne druer og sin åbne, bløde og fyldige frugtsmag, der efterlader en fin sødme. 14,5% alkohol er højt for en hvidvin, men alkoholen er fornemt integreret. Nyd vinen til kraftigt smagende retter med fjerkræ, modne blidt smagende oste eller til orientalske retter"

VinHulen

2 stjerner

2/3 - Strågul. Duften er let krydret suppleret med moden pære og et friskt og indbydende indtryk. Smagen er blød og fyldig med moden pære, krydderi og frisk frugtsyre med bid og en lille underliggende sødme fra midtpalette ud i spids sammen med rød grape. Relativt kraftfuld med en snert af alkohol. Dejlig helhed i denne hvidvin.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt