KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
Houlberg Vinblog

Guerrieri Guerriero del Mare Bianco 2020

Italiensk TOP hvidvin med hele 4,3 på Vivino!

På lager
DKK 225,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 249,95 DKK stk.
231,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Eminent hvidvin som næsten ikke fåes bedre, endda med hele 4,3 på Vivino!

Beliggende i marche-regionen på Italiens østkyst lige ud til Adriaterhavet. Vinmarkerne ligger 12 km fra havet i en højde af 200 meter over havets overflade. Området kaldes "Valle del metauro" fra den historiske Metauro-flod, der krydser hele dalen. Vinen er lavet på 100% Bianchello, alle druerne høstes sent og er nøje udvalgt i marken med de 30 år gamle vinstokke. En del af vinen gærer på fade og til sidst ligger hele mosten på egetræsfade og lagrer i over 1 år. 

Vinen har en en utrolig duft, med masser af noter af æbler, pære samt fersken. I smagen får du en intens hvidvin på 14% alkohold med dejlige noter af honning, moden frugt samt citrus. En vin i perfekt balance med perfekt syre. Forvent en hvidvin udover det sædvanlige, for det her er høj klasse!

Server vinen ved 14 grader og prøv den som aperitif, til fisk, skaldyr eller lyst kød.

Sjældent set lækker og højt scorende hvidvin, med utrolige 4,3 Vivino stjerner. En topklasse hvidvin, som kun produceres i en begrænset mængde.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Guerrieri
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Marche
Lagring
12 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2028
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog

5,5 stjerner

"WAUW for en duft ... meget lettere og langt mere blomstret end forventet, meget aromatisk med en vis tørhed, har lidt sandeltræ og så ellers en rund frugt med pærer, fersken, honningmelon, banan, lemon og appelsiner suppleret med lidt fadnoter af vanilje,

I munden er vinen virkelig smagfuld og så med en velafbalanceret elegant og super sammenhæng. Frugten bliver smagsmæssigt lidt mere fyldig og eksotisk ... pærer, melon, mango, papaya samt godt med lemon, der giver en disket bitterhed. Syren er let, aromatisk, småkrydret og totalt i kontrol på fin måde ... samlet smager vinen fabelagtig godt, så man bliver i totalt forårshumør, så klart 5,5 houlbergske fingre med stor pil op."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt