KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
92 points
Flaskehalsen Point
18 points
Forlaget Smag
VinAvisen
FlaskeHalsen

Crabo Riesling 2022

Lækker, blød og velsmagende Riesling.

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Lækker, blød og velsmagende Riesling

Denne Crabo er produceret af 100% Riesling fra den norditaliensk region, Lombardiet, fra sydsiden af Po floden. Druerne håndplukkes og har kun lagret kortvarigt i ståltanke.

Farven er lys gylden. Behagelige aromaer af citrus, grønne æbler, fersken og hvide blomster. Vinen er frisk, elegant og med afdæmpet syre. Citrus går igen i smagen, sammen med hints af ferskner, floral og mineralske noter. Lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 7-9 grader. Prøv den til salat, krydret asiatisk retter eller som en perfekt ledsager til skaldyr og lettere fisk. Vinen er ligeledes oplagt at bruge som aperitif.

Virkelig en lækker og letdrikkelig Riesling. Friske citrus og æble nuancer i smagen, kombineret med afdæmpet syre, giver her en behagelig Riesling, som man bare må have et glas mere af.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Skruelåg
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Lombardiet
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

Flaskehalsen Point

92 points

"Italiensk Riesling til lige under 80 kroner. Kan det smage godt? Fornuften siger nej. Og når det så er fra den lille anonyme Pavia-region, bliver forventningerne ikke ligefrem øget. Men svaret på spørgsmålet er faktisk et stort og rungende ‘JA!’. Jeg får faktisk lyst til at tilføje et ‘sgu’, for det her er superlækkert, blødt, behageligt og velsmagende. En forrygende Riesling til prisen. Så kan billig Riesling fra Pavia i Italien smage godt? Ja, s’gu da!"

Forlaget Smag

18 points

“Italiensk Riesling, der ikke kommer fra de køligste egne, for Pavia ligger lige syd for Milano. Men selv om den ikke er stram og streng, holder den en pæn balance, har små hilsener fra æbler og pærer og en koket sødme, der netop balancerer uden at ødelægge ligevægten. Friskheden og den pæne druesmag gør den til en spændende madvin – eller en særdeles hyggelig hyggevin. Prøv den til sushi!”

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin kan Riesling-druen godt være stolt af. Det er en imødekommende, fyldig, fint krydret og blød vin med aromatiske æbler og friske grønne druer samt en mere afdæmpet syre end i de tyske vine på samme drue. Prisen ved 6 flasker er yderst attraktiv - og vinene skal nok få ben at gå på. Flasken har skruelåg."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Helt lys strågul, næsten uden farve. Duften rummer citrus, , æble, fersken og ananas i helt frugtfrisk duft. Der kommer en lækker krydret note til og en flig af petroleum. Smagen er frisk og fyldt med æble, ananas, citrus og fersken med helt frisk syre og god fylde. Meget frugtstærk og ubetinget at foretrække med madledsagelse p.g.a. syren. Vinen har dog en god kraft, intensitet og fin frugtsmag"

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt