KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Baglio Gibellina U Passimiento Bianco 2022

Siciliensk vidunder hvidvin!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
75,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Sprød og aromatisk hvidvin fra solrige Sicilien

Denne U..passimiento Bianco er lavet på et blend af forskellige druer fra Sicilien. Den manuelle høst af druer foregår om natten for at drage fordel af de køligere timer, alt dette for at undgå enhver ændring af de vigtigste egenskaber og for at holde klaserne intakte. Presningen er blød, og gæringen foregår ved en kontrolleret temperatur.

Farven er strågylden med grønne reflekser. Frugtagtige og delikate aromaer af citrus, fersken samt delikate noter af blomster. Smagen er frisk, elegant og harmonisk, hvor det igen er de modne citrusfrugter og stenfrugter der dominerer, samt et væld af delikate hints. En utrolig dejlig frisk og sprød hvidvin, med behagelig blød frugt i eftersmagen.

Server vinene ved 8-10 grader. Prøv den f.eks. til sommerens salater på terassen, skaldyr eller til de lettere fiskeretter. Ligeledes oplagt at serverer som apertif uden mad.

Denne hvidvin fra Baglio Gibellina imponerer med sin friske stil, bløde frugt og delikate nuancer. En hvidvin der tilfredsstiller smagsløgene med sine friskhed, balance og kompleksitet.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Baglio Gibellina
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Sicilien
Lagring
3 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt