AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
VinAvisen
Wine Manual
Smag På Vin

Valdivieso Valley Selection Sauvignon Blanc 2018

Gran Reserva Sauvignon Blanc fra Valle de Leyda

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Gran Reserva Sauvignon Blanc fra Valle de Leyda

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra D.O Valle de Leyda. Fra vinmarkerne kan kysten ses, og de kølige briser herfra hjælper til en langsommere modning, som sikre en bedre syre i vinen. Alle druerne håndhøstes i midten af marts. Vinen har lagret 3 måneder i rustfri ståltanke.

Intens frugt og sprød syre i flot balance

Farven er let strågylden med lysegrønne reflekser. Intense aromaer af citrus, passionsfrugt, græs og stikkelsbær. Vinen er sprød, smagsfuld og med flot frugtfylde. Den gode syre der sikre balance til den modne frugtsmag. En utrolig flot og karakteristisk Sauvignon Blanc.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Chile
Låg
Skruelåg
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Valle de Leyda
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"God intensitet i aromaen med grønne og eksotiske noter som stikkelsbær, passionsfrugt og lime. I smagen er den rank og rimelig stram med frisk syre og pæn længde. Noterne er som i aromaen, og der en god balance mellem det eksotiske og det grønne. Skøn Sauvignon Blanc der både kan gå til aperitiffen og til salater med vinaigrette."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En meget lækker og aromatisk hvidvin, hvori druen Sauvignon Blanc får lov til at folde sig ud. Der er en ren, lang druesmag med kræfter til alle lette retter."

Wine Manual

5 stjerner

"Meget klassisk Sauvignon Blanc næse med masser af hyldeblomst, stikkelsbær og passionsfrugt. Udtrykket er meget aromatisk og ekspressivt, hvor hvide blomster, cannabis og honningmelon også er tilstede.

Paletten er meget moden med en grapefrugtagtig bitterhed. Der er en fin rød tråd mellem næse og palette, hvor moden frugt og grønne, stilkede noter strømmer frem.

Vinen er tør med et modent udtryk, der kan fornemmes som sødt, og eftersmagen byder på pærevingummi."

Medaljer

Our Favorite points

Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt