Super tilbud på 6-dobbelt guldvinder til kun 49,95 kr! Klik her for at læse mere

La Guaite di Noemi Recioto della Valpolicella 2008

En himmelsk vinoplevelse som fuldender dessert eller ostebordet.

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 279,95 DKK stk.
254,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret af Corvina 35%, Corvinione 35%, Rondinella 20% og de resterende er Oseleta og Coatina. Alle druer håndhøstes, så det sikres at kun optimalt modne drueklaser benyttes, i starten af oktober. Herefter tørres druerne i 6 måneder. Selve fermenteringsprocessen foregår på temperaturregulerede ståltanke med pumpover. Efter endt vinifikation lagrer vinen videre, i først 36 måneder på nye små franske egetræsfade og derefter 6 måneder i rustfri ståltanke. Vinen lagrer videre i flasken 3-4 år inden den frigives til salg.

Farven er granat rød. Aromaerne er intense, komplekse og elegante, med tydelige noter af tørret blommer, rosiner, kirsebær og marmelade. Den intense smag er sød, tæt, fløjlsblød og meget afbalanceret. Eftersmagen er meget lang og meget blød.

Server vinen v/ 14-15 grader. Prøv den til desserter med f.eks. chokolade eller ?. Vinen kan også bruges som den ultimative ledsager til modne oste. Åben gerne vinen en lille time før servering.

Smagen er sød, meget fyldig og kompleks som få dessertvine. En himmelsk vinoplevelse som fuldender dessert eller ostebordet.

.

Vin Data
Drue
Rondinella
Type
Dessertvin
Årgang
2008
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
La Guaite de Noemi
Størrelse
50 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Veneto
Lagring
36 mdr fadlagring samt 6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2023
Anmeldelser
Om producenten

La Guaite di Noemi

Noget af de bedste der findes i Valpolicella

La Guaite di Noemi producerer 5 fantastiske vine. Fælles for dem er at de er kraftfulde, med stor frugtfylde og en perfekt afstemt syre. Produktionen er meget begrænset, men til gengæld er kvaliteten helt i top. Ligeledes frigives vinene først når de er drikkeklare, tit efter først 8+ år.

La Guaite di Noemi producerer en frisk og frugtrig Rosso Veronese, en intens Valpolicella Superiore, en kraftfuld og frugtrig Ripasso, en sød Recioto og selvfølgelig deres intense og magtfulde Amarone.

Bonus info; Vinmarkerne og vingården ligger ved siden af legendariske Romano Dal Forno, som er La Guaite familens ven, og mentor for deres vinproduktion.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt