AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
VinAvisen

Varvaglione Papale Oro Primitivo di Manduria 2019

Papale Oro er kvalitets Primitivo når det er bedst. 4,4 p&a...

På lager
DKK 165,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
171,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Essensen af lækker Primitivo

Papale Oro er en 100% Primitivo af særlig høj kvalitet fra Manduria i Apulien. Winemakerne hos Varvaglione har virkelig formået at skabe en Primitivo af højeste kaliber. Druerne kommer fra vinstokke med en alder på min. 70 år, hvilket sikre druer med saft og kraft. Alle druerne håndplukkes og sorteres krafttigt, så kun de bedste druer bliver en del af Papale Oro. 

Farven er mørk, tæt på sort. Aromaerne er intense og frugtrige med fornemmelser af brombær, sorte kirsebær, modne blommer og peber. Smagen har stor fylde, rig, modne og sødmefulde nuancer. Syren og de modne tanniner er perfekt balanceret til en blød, men dog fint struktureret vinoplevelse. Det hele fortsætter ud i en lang, blød og lækker eftersmag, som slutter med lag af mørk frugt, krydderier og sødmefulde fadnoter af vanilje og mokka. En SUPER lækker Primitivo.

Med ⭐⭐⭐⭐⭐ 6 x guldmedalje og ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,4 stjerner på Vivino fra mere end 32.000 forbrugere set over alle årgange, så er der bevis for super høj kvalitet i flasken - også for i denne 6-dobbelt guldvindende årgang 2019 scorer vinen hele 4,4 stjerner på Vivino!

Server vinen ved 17-18° grader og gerne til retter med rødt kød, vildt, and, lam eller modne oste - eller som den perfekte hyggevin. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Papale Oro er essensens af god Primitivo. Fyldig, med mørk frugt, sødme, intensitet og lækre noter. En sublim Primitivo som har vundet hele 6-guldmedaljer og er TOP anmeldt af fobrugerne!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Varvaglione
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
10 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2022-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Der er power og intensitet i denne rødvin i både duft og smag - og krydrede noter. En flot vin, der kalder på grillede bøffer. Eftersmagen er lang og rund og med en god syre til mad."

Medaljer

Guldmedalje Sakura Japan Wine Award

Guldmedalje CWSA

Guldmedalje New Zealand Int. Wine Show

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Mundus Vini

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Varvaglione

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt