BEMÆRK; Vores butik i Esbjerg er desværre lukket t.o.m d. 7 april. Bestillinger til afhentning kan afhentes mandag til onsdag kl. 09.00-16.00 samt torsdag og fredag kl. 09.00-17.30.

Barolo kup. Prisvindende Barolo til kun 129,95 kr. Begrænset antal. Læs mere her.

×

Varvaglione Papale Oro Primitivo di Manduria 2017

Papale Oro er kvalitets Primitivo når det er bedst. 4,4 på Vivi...

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
154,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Essensen af lækker Primitivo m/ 4,4 på Vivino.

Papale Oro er en 100% Primitivo af særlig høj kvalitet fra Manduria i Apulien. Winemakerne hos Varvaglione har virkelig formået at skabe en Primitivo af højeste kaliber. Druerne kommer fra vinstokke med en alder på min. 70 år, hvilket sikre druer med saft og kraft. Alle druerne håndplukkes og sorteres krafttigt, så kun de bedste druer bliver en del af Papale Oro. 

Farven er mørk, tæt på sort. Aromaerne er intense og frugtrige med fornemmelser af brombær, sorte kirsebær, modne blommer og peber. Smagen har stor fylde, rig, modne og sødmefulde nuancer. Syren og de modne tanniner er perfekt balanceret til en blød, men dog fint struktureret vinoplevelse. Det hele fortsætter ud i en lang, blød og lækker eftersmag, som slutter med lag af mørk frugt, krydderier og sødmefulde fadnoter af vanilje og mokka. En SUPER lækker Primitivo.

Server vinen ved 17-18° grader og gerne til retter med rødt kød, vildt, and, lam eller modne oste - eller som den perfekte hyggevin. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Papale Oro er essensens af god Primitivo. Fyldig, med mørk frugt, sødme, intensitet og lækre noter. En sublim Primitivo som IGEN i årgang 2017 scorer utrolige 4,4 stjerner på Vivino!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Varvaglione
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
10 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
Om producenten

Feudi Salentini

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt