AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
Bibenda
98 points
Luca Maroni
92 points
Vinhulen Points
Vinvalget

Varvaglione Cosimo Varvaglione `Collezione Privata` Primitivo di Manduria 2019

En af de absolut bedste Primitivo`er på markedet

På lager
DKK 249,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 274,95 DKK stk.
255,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Collezione Privata er flagskibet fra Varvaglione!

Et pragteksemplar af en primitivo, glæd dig til at gå ombord og nyd så dette imponerende mesterværk. Markerne hvor druerne til denne vin gror, ligger i en lille provins til byen Taranto i det sydlige Italien. Alle druerne til denne vin er håndplukket og sorteret i hånden, så kun de bedste druer, fra de fritstående vinstokke kommer med i vinen. - Vinificering ved maceration med kontrolleret temperatur på 26°-28°C. Vinen gennemgår malolaktisk gæring, og lagrer på franske fade og amerikanske barriques i mindst 14 måneder, inden den til sidst flaskes.

Vinens vikositet er eminent, man ser tydligt den dyb rødlige farve i glasset, med det flotte lilla hints. En cremet struktur, som hænger ved på glasset. Duften byder på en fortryllende aroma, med dejlige noter af krydderi, blomme, røde bær og en snert af vanilje og fad. Smagen, ja den er en sag for sig selv! Wow! Her bliver du mødt af en intens og stor smagseksplosion af dimensioner. Man fornemmer masser af frugt, blommer og kirsebær. Alt denne frugt er båret af elegante taninner som holder det hele i balance.

Server vinen ved 16-17 grader og prøv den til retter med rødt kød, marineret kød fra grillen, eller til de kraftigere oste. Den er også eminent til julemaden, især hvis du står overfor en and med klassisk tilbehør, så har du en eminent luksus julevin. Du kan også sagtens tage denne i hånden og nyde den for sig selv, som den ultimative meditationsvin.

Alt i alt en imponerende vin, som byder på noget af det bedste Primitivo man kan opstøve! Elegant, intens og utrolig betagende vin! Vinen scorer år efter år fantastiske anmeldelser af både de professionelle og forbrugere på Vivino. Denne årgang 2019 scorer FLOTTE 4,4 stjerner på Vivivno..!!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Varvaglione
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Apulien
Lagring
14 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2029
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Bibenda

5 stjerner

Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin har en tæt og dyb næsten sort farve og en dejlig duft af modne brombær og kakaobønne. Smagen kalder på et glas mere med sin opulente og koncentrede bærfrugt, sine fine krydrede noter og sin forfriskende syre, som varer ved ud i den lange eftersmag. En absolut top-vin, der bør åbnes til en ekstra god bøf, lammesteg eller modne, cremede oste."

Vinhulen Points

92 points

"Rubinrød og tæt. Duften emmer af røde bær, mest af jordbær, med en dejlig lakridset baggrund og små hint af frugtsødme og dejlig indledende modenhed i duften og stor kompleksitet. Smagen indleder med sødme efterfulgt af klart mørkere smagsbillede, end duften indikerer. Der er både jordbær men også blomme/sveske og rosin i en koncentreret og tæt smag, hvor vanilje og let træ kommer til og samtidigt brydes af intens og præcis frugtsyre, der forhindrer, at smagspaletten bliver for tung. Det er som sådan ikke en muskelvin, men det er en intens og koncentreret oplevelse med masser af saft, kraft, længde og harmoni. Behager fra start til slut og smager dejligt."

VinExpressen

Anbefalet points

"Dyb, dyb næse med masser af spark i raketten. Først lidt teblade, så en smule solbær suppleret med en gang rosiner. Meget amarone-agtig med fuld skrald på koncentration og intensitet. Sødmen rammes her flot ind af moden og herlig blød garvesyre. Voldsom Volvo. Anbefalet."

Vinvalget

5 stjerner

"Primitivo fra det sydlige Italien. Frygten for flommefed alt for sød frugt er nærliggende. Men hov!. Vi mødes af en lækker blød vildt indsmigrende duft. frugtsødme, modne røde kirsebær med lidt mørkere bær smidt oveni. Skøn krydret kvalitetsvanille. Flot duft. Jo jo i smagen mærker vi så lidt mere smæk på den klassiske Primitivo frugtsødme med blomme, svesker, figen, rosin og en let likørtop. Men alligevel fremstår vinen med en rød lethed og elegance, der hæver den over det banale tunge udtryk vi indimellem møder med denne drue. Og med lidt god vilje kan vi næsten fornemme nogle grønne mynte agtige urter i et lille mineralsk tvist... Ja ja se nu der. Absolut klasse Primitivo. " den dufter pissegodt""

Medaljer

Guldmedalje The New Zealand International Wine Show 

Guldmedalje AWC Vienna

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Varvaglione

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt