HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Vallelia Rosso 2020

Vinkup! Fedmefuld, generøs og silkeblød vinoplevelse!

På lager
DKK 49,95

Pris: Før: 65,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 74,95 DKK stk.
55,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

VINTER FAVORIT! NEDSAT 23%! 5-STJERNET ITALIENSK PRISBASKER!

Vallelia Rosso 2020 er lækker Italiensk rødvin i rig og saftig Ripasso stil. Dette er en rødvin, som man bør prøve, for den smager bare super godt til prisen. Smagsfuld, medium fyldig, saftig og balanceret. Forbrugerne giver hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,0 stjerner på Vivino, VinAvisen giver ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner og kaldte vores normale kassepris (69 kr) for attraktiv og så har Mad&Monopolet givet ⭐⭐⭐⭐⭐ 91 points og kalder prisen "bang for the buck" - men den pris har vi nu gjort endnu skarpere! Prøv den nu for kun 49,95 kr.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Endnu et vinkup fra Emilia Romagna regionen

Vinen er produceret af 50% Barbera og 50% Merlot fra vinmarker i Villo di Vigolzone i Emilia-Romagna regionen. 30% af vinen er fra druer der først er høstet sent i oktober, hvor de naturligt er tørret ind, hvilket giver sødme og intensitet til vinen. Den resterende vin er høstet i midt september. 50% af vinen i ståltanke og de resterende 50% lagrer i nye små franske egetræsfade. I alt 10 måneders lagring, inden vinen kommer på flasker og er klar til salg.

Smagsfuld og blød rødvin fra tørret druer

Mørk rubinrød farve. Intense og frugtrige aromaer af modne røde bær, krydderier og vanilje. Smagen er blød, sødmefuld og med lækker fedme. I smagen finder man røde bær, blommer og fadnoter af mokka, ristet eg og vanilje. Perfekt afstemt syre og modne tanniner sikre lidt friskhed, som et flot modspil til den silkeblød og frugtrig smagsoplevelse.

Server vinen v/ 17-18 grader nu eller inden for de næste par år. En perfekt ledsager til oksekød, gryderetter, smagsfulde pastaretter, grillmad eller modne oste. Den er også en oplagt meditations vin.

Mød Vallelia. Et stort, rigt og blødt bekendtskab. En vin som er umulig ikke at holde af…!

Vin Data
Drue
Barbera
Merlot
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr delvist fad og stål
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Det her er “bang for the buck” eller på godt dansk “her får du virkelig noget for pengene”. Den er italiensk, den er lavet på Barbera og Merlot - italienerne elsker at blande deres lokale druer med den bløde franske Merlot, hvilket er forståeligt, da det skaber god balance i vinen. I næsen har den duft af jordbær, hindbær, brombær, cedertræ og espresso. Munden er fyldt med gode tanniner, syre og masser af friskhed, som gør den glimrende til fx pizza eller tapas - og den kan sagtens håndtere godt krydret mad."

VinAvisen

5 stjerner

"Druerne Barbera og Merlot deles om mosten i denne dejlige og let drikkelige rødvin. Her er god struktur, men ingen skarpe kanter - kun en dejlig fylde, blød, moden frugt, afrundede tanniner og en fin frugtsødme til slut. En vin, mange vil kunne lide. Prisen ved 6 flasker (69 kr) er yderst attraktiv."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt