FlaskeHalsen

Valdivieso Valley Selection Sauvignon Blanc 2017

Gran Reserva Sauvignon Blanc fra Valle de Leyda

Ikke på lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Gran Reserva Sauvignon Blanc fra Valle de Leyda

Vinen er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra D.O Valle de Leyda. Fra vinmarkerne kan kysten ses, og de kølige briser herfra hjælper til en langsommere modning, som sikre en bedre syre i vinen. Alle druerne håndhøstes i midten af marts. Vinen har lagret 3 måneder i rustfri ståltanke.

Intens frugt og sprød syre i flot balance

Farven er let strågylden med lysegrønne reflekser. Intense aromaer af citrus, passionsfrugt, græs og stikkelsbær. Vinen er sprød, smagsfuld og med flot frugtfylde. Den gode syre der sikre balance til den modne frugtsmag. En utrolig flot og karakteristisk Sauvignon Blanc.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Chile
Låg
Skruelåg
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Valle de Leyda
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Nogle gange kan Sauvignon Blanc-vine blive for overdrevne og voldsomme i deres stil, når de bevæger sig op i de prisklasser, hvor der virkelig skal være smæk for skillingen. Chilenske Valdivieso byder på Sauvignon Blanc i flere prisklasser, og her er vi efter min mening i den bedste af dem, jeg har smagt, selvom det bestemt ikke er den dyreste. Her har vi nemlig en superflot og blød hvidvin med masser af friskhed og en sidestående markant mængde af modne og lyse frugter. Det giver en enormt lækker balance, der er tæt på komplet. Man kan bestemt ikke forlange mere til 85,-, og derfor har Valdivieso begået en vin, der overgår forventningerne og rammer ret tæt på perfekt i min smag."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt