AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
93 points
descorchados

Valdivieso Single Vineyard Pinot Noir 2016

Kompleks Single vineyard Pinot med 9 mdr franskegetræs læring

På lager
DKK 67,83
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
72,83 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
RYD LAGERET! EKSTRA NEDSAT 43%! SUPER PINOT NOIR FRA CHILE! LAV PRIS!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Kompleks Single vineyard Pinot med 9 mdr franskegetræs læring

Denne Pinot Noir udspringer af en singl vineyard kollektion, som Valdivieso har udviklet på baggrund af deres mangeårige erfaring for vinproduktion i hele Chile. Ud fra deres dybe kendskab til klima og druesorter, har de udvalgt forskellige områder til dyrkelsen af de forskellige druesorter.

Denne Pinot Noir slår sine rødder 25 km fra den chilenske kyst i Maule Valley. Dalens placeringen tæt på kysten medfører et klima, som er kendetegnet ved moderate temperaturer i modningsperioden, hvilket er optimalt for Pinot Noir druen. Klimaet kombineret med jordbundsforholdene i dalen resulterer i et meget lavt høstudbytte, dog er kvaliteten på de druer der håndhøstes i slutningen af marts enormt høj. Efter høsten opbevares druerne køligt i 72 timer hvorefter fermenteringen processen startes. Efter fermenteringen får vinen lov at videreudvikle sig på franske egetræsfade i 9 måneder, og afslutningsvis bliver den tappet på flaske.

Resultatet er en meget elegant og dyb Pinot Noir, som ved første øjekast i glasset kan forveksles med en hver anden dyb Pinot Noir. Næsen afslører dog at der er tale om en særdeles moden Pinot Noir, med masser af saft og smag. Vinens modenhed og dybde bliver i høj grad bekræftet ved smagning hvor modne blåbær og søde krydderinoter fra de franske fade springer frem.

Denne Pinot Noir kan med fordel nydes alene, men den kan også serveres til lyst kød, risotto, og kraftige pastaretter.

Kompleks, finessefyldt og moden Pinot fra en af Chiles bedste producenter. Dette er vinhuset absolut bedste Pinot - og det kan smages. En rendyrket luksus rødvin!

 

Vin Data
Drue
Pinot Noir
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Chile
Låg
Skruelåg
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Cauquenes, Valle del Maule
Lagring
9 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2019-2024
Anmeldelser
descorchados

93 points

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt