HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×
93 points
descorchados

Valdivieso Single Vineyard Chardonnay 2017

Elegant Chardonnay med friskhed og frugtfylde. Flot enkelmarksvin...

Ikke på lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Kompleks og rig Chardonnay fra Valle de Leyda 

Vinen er produceret af 100% Chardonnay, fra Valdivieso’s bedste Chardonnay marker i Valle de Leyda. Denne vinmark ligger perfekt i Leyda dalen, ikke langt fra kysten. Klimaet er lidt køligere her, hvilket giver en langsommere modning, som hjælper med at bevare syren i vinen – og frembringe den friske og komplekse stil vinhuset ønskede i denne Chardonnay. Druerne er håndhøstet i første uge af april. Efter druerne blev håndhøstet, blev de fragtet direkte til vingården, presset kort efter og kom direkte i franske egetræsfade, hvor der har været en naturlig gæring, uden brug af indkøbte gærtyper. Vinen har fadlagret 9 måneder. Ingen 2. gæring for at bevare vinens syre.

Elegant Chardonnay med friskhed og frugtfylde

Flot gylden farve med grønne reflekser. Rige aromaer af grapefrugt, ferskner, abrikos og en let mineralsk karakter. Fin fylde og koncentration i smagen, men med en rig syre som holder vinen frisk og livlig. Lang eftersmag med spændende smagsnuancer.

Server vinen v/ ca. 10 grader. Prøv den til pastaretter, fjerkræ, lyst kød eller fisk.

Flot enkelmarks Chardonnay fra Valdivieso. Denne Chardonnay formår både at have fyldigt frugtnoter og bevare en høj elegance og friskhed i vinen. En smagsfuld vinoplevelse fra Valle de Leyda i Chile

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Chile
Låg
Prop
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Valle de Leyda
Lagring
9 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2018-2023
Anmeldelser
descorchados

93 points

Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt