SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×
VinAvisen

Valdivieso Sauvignon Blanc 2018

Frisk, sprød og frugtrig Sauvignon Blanc fra Chile

På lager
DKK 45,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 54,95 DKK stk.
50,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frisk, sprød og frugtrig Sauvignon Blanc fra Chile

Produceret af 100% Sauvignon Blanc druer fra Central Valley som har lagret 3 måneder i ståltanke.

Lys strå gylden farve med grønlige reflekser. Friske aromaer af citrusfrugter, passionsfrugter og underliggende noter af græs. Ren og frisk i smagen med herlig frugt. Blød og fin eftersmag.

Server vinen v/ 9 grader. Prøv den til f.eks. salater, skaldyr, grillet lys fisk eller som aperitif.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Chile
Låg
Skruelåg
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Central Valley
Lagring
3 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Her sker der noget - og så til kun 45 kr. (ved seks flasker)! Vinen har en god duft og en aromatisk smag med en let fedme. I smagen blomstereng og honning - og citrus og stikkelsbær. Flasken har skruelåg."

Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt