Valdivieso Cabernet Sauvignon 2015

Behagelig og balanceret Cabernet fra Chile

På lager
DKK 45,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 54,95 DKK stk.
50,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Behagelig og balanceret Cabernet fra Chile

100% Cabernet Sauvignon fra Central Valley som har fadlagret 3 måneder i franske egetræsfade.

Farven er attraktiv rubinrød. Behagelige aromaer af røde bær og solbær, samt noter af blomme, søde krydderier, mokka, chokolade og vanilje. Vinen er smagsfuld, elegant og med blød struktur. Medium fyldig og fin eftersmag.

Server vinen v/ 17-18 grader. Brug den f.eks. lam, roastbeef, ovnkylling eller svinekød.

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Chile
Låg
Skruelåg
Producent
Valdivieso
Størrelse
75 cl
Region
Central Valley
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Om producenten

Valdivieso

Valdivieso’s historie går helt tilbage til 1879, hvor vinhuset blev grundlagt, som det første vinhus i Chile og hele Sydamerika der producerede mousserende vine. Der skulle dog gå 100 år efter grundlæggelsen, før Valdivieso fik en kommerciel vinproduktion op at stå i kælderen i Curicó Valley. Kælderen i Curicó Valley er i dag ikonisk og høster verdensomspændende anerkendelse. Siden grundlæggelsen har Valdivieso forstået at udvikle sig løbende, så de i dag producerer vine i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige områder. Valdivieso råder over vinmarker, som er fordelt over hele Chile, lige fra Valle del Limarí i nord til Valle del Bio-Bio i syd. Valdivieso er grundet sin diversitet i dag et af de førende vinhuse i Chile og hele Sydamerika, og de hyldes for deres høje kvalitet i både Europa og Asien.

Diversiteten i Valdivieso’s markerne gør det muligt at producere en vinserie, som henvender sig til den almene forbruger, i et prisleje der strækker sig fra 45 til 119 kr. Denne vinserie er kendt som ”Valdivieso”, og her er druer som eksempelvis chardonnay, cabernet sauvignon og carménère repræsenteret. Alle vine der er repræsenteret i ”Valdiviseo” indeholder de klassiske chilenske kendetegn.

Derudover producer vinhuet også en ”Grand Cru” serie, som henvender sig til den mere kvalitetsbeviste vindrikker. Deres ikoniske vinserie, ”Caballo Loco”, repræsenterer nogle af de bedste vine i Chile, som for længst har opnået kultstatus blandt vinelskere verden over. ”Caballo Loco” leverer den ene topvin efter den anden, som både rummer fornemme årgangsvine og ikke mindst deres store topvin, som bygger på det kendte Solera-system, som rummer på årgange tilbage til 1992.

Valdivieso repræsenterer det gamle håndværk til fingerspidserne i skøn kombination med moderne produktionsmetoder. Ganske enkelt chilenske vine på et meget højt internationalt niveau.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt