BEMÆRK; Showroom i Esbjerg er LUKKET henover påsken inkl. lørdag d. 20/4. - Sidste åbningsdag inden påsken er onsdag d. 17/4!

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Ungava Canadian Premium Gin 70 cl

På lager
DKK 245,00
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Ungava gin har en slående gul farve. Smagen er bemærkelsesværdig frisk, og i duften fornemmes de vilde urter og bær, der er brugt i gin’en. Ungavas særegne smag kan spores tilbage til de seks sjældne urter og blomster, som vokser vildt i den arktiske region.

Ingredienserne til Ungava Gin er sjældne og vokser vildt i Ungava. De plukkes i hånden af den lokale Inuitbefolkning og handles på fairtrade-betingelser.
Efter traditionel opskrift udblødes bærrene og urterne naturligt i gin’en, indtil den har opnået sin komplekse smag og slående gule farve. Resultatet er en udsøgt, velbalanceret gin.

For at opleve den fulde, rene smag af de fine og blomsteragtige noter skal Ungava gin serveres med is eller i en cocktail.

Området og producenten:
Ungava er en uspoleret halvø i det nordlige Québec med storslået landskab og et ekstremt klima. Her lever Inuitfolket, og det har de gjort i tusindvis af år. Ungava er dækket af sne og is i næsten ni måneder om året. Ungava betyder på Inuit ”mod det åbne vand” og illustrerer områdets beliggenhed særdeles godt.

Vin Data
Type
Gin
Land
Canada
Producent
Ungava Gin CO
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
43,1%
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Ungava er en lille halvø i den canadiske Quebec-provins. Her lever inuit-folket, der angiveligt skulle være dem, der ved håndkraft plukker bær og urter til denne gin.

Farven er aldeles gul, og duften er parfumeret på ægte gin-vis. Duften er fuld af blomster og urter, mens smagen er ganske overraskende blød og fornem.

Det er en varm og fyldig gin, der er i sjældent fin balance, for selvom den bitre afrunding er logisk i gin-sammenhæng, så er den ikke voldsommere, end at de fine nuancer af bær og urter også får lov at træde igennem i eftersmagen.

Vi har smagt denne gin i sin rene form, og den er ganske fortræffelig. Sammen med en bastant Indian Tonic bliver det som om, at bitterhed og bitterhed giver en smuk blødhed, der er på et usædvanligt højt niveau. Vi har også smagt den sammen med Fever-Tree’s Lemon Tonic, og her bliver det langt mere saftevands-agtigt og mainstream på en dejlig sød og charmerende måde.

Til en tilbudspris på 249,- er dette et sublimt gin-køb, der gerne hamler op med gin-varianter til en langt højere pris."

VinAvisen

5 stjerner

 "En gin, der dufter af enebær med et strejf af citrusskal, og har en dejlig urtesmag, der hele tiden byder på nye aromatiske oplevelser. Urterne, som ginnen er lavet på, stammer fra Ungava Bay i Canada, og det er dem, der har givet ginnen dens utroligt flotte gule farve."

Medaljer

Guldmedalje til: World Spirits Award 2015

Guldmedalje til World Gin Awards 2016 - samt "Best Compound Gin"

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt