KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
98 points
Luca Maroni

Truentum Belva Passito Rosso 2021

Rig rødvin, produceret på Appassimento metoden. Flot fyldig vin...

Ikke på lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
81,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Appassimento rødvin fra Abruzzo

Dette blend fra Abruzzo er primært produceret af Montepulciano d`Abruzzo, samt 5% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon. Druerne høstes i hånden i starten af oktober, hvor de er optimalt modne. Herefter tørrer druerne i ca. 20 dage, hvor de mister ca. 25% af deres vægt, men til gengæld giver mere tæthed, intensitet og mere rig sødmefuld frugt. Både den malolaktiske- og alkoholgæringen foregår i rustfri ståltanke ved omkring 25 grader, hvorefter vinen delvist fadlagrer i nye små franske egetræsfade i ca. 3-4 måneder, for at afrunde vinen og tilføje lækre fadnoter til vinen.

Rig, sødmefuld frugt og spændende nuancer

Farven er mørke rød med violette reflekser. Rig duft af mørke bær, kirsebær og blommer, samt hints af kaffe, vanilje og middelhavsurter. Smagen er rig, fyldig og saftig. Balanceret syre og smidige tanniner, sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den f.eks. til pastaretter med smagsfuld sauce, marineret kød, let modnet oste eller bare som hyggevin uden mad.

Belva er en smagsfuld, fyldig og saftig rødvin fra Abruzzo, produceret efter Appassimento metoden. Et godt glas rødvin, som byder på mange spændende nuancer og rig, sødmefuld frugt.

Denne Belva Passito 2021 er en helt vildt populær rødvin. Ikke en billig vin, men se bare anmeldelserne - ⭐⭐⭐⭐⭐ guldvinder, 4,1 på Vivino og 98 point af Luca Maroni. Denne rødvin bør absolut prøves!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Montepulciano
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Truentum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Abruzzo
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Luca Maroni

98 points

Mad og Monopolet

91 points

"En fuldblodsitaliener med masser af kraft og fylde. Den er lavet på Cabernet Sauvignon Merlot og Montepulciano, hvor det er sidstnævnte der udgør størstedelen af druerne. Næsen er fyldt med duft af sorte kirsebær, brombær, syltede blommer, rosmarin, mynte og espresso. Den holder 15% alkohol, hvilket giver en god fylde, krop og frugtsødme, som sammen med syre og tanniner skaber balancen. Der er masser af kraft at hente her, og den er perfekt at servere til hovedretten, hvor den fungerer til både grill, simreretter, bolognese og pizza."

VinAvisen

5 stjerner

"En glimrende rødvin med en koncentreret duft af modne brombær og en fyldig og kraftig smag med en hel del frugtsødme, som opvejes af tanniner og en fin syre til slut. En vin, mange vil kunne lide."

Medaljer

GuldmedaljeBerliner Wein Trophy

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt