Husk butikken i Esbjerg holder lukket uge 28+29+30. Webshoppen kører videre som normalt. Tlf. åben 9.00-16.00. Go sommer!
RYD LAGERET - FLOR DE LA MAR TIL BARE 34,50 kr.! - SOMMERROSÈ TIL BARE 29,25 kr.! FÅ FLASKER!

×
VinAvisen
98 points
Luca Maroni

Truentum Belva Passito Rosso 2020

Rig rødvin, produceret på Appassimento metoden. Flot fyldig vin...

På lager
DKK 59,40

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
65,40 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 40%! KVALITETS APPASSIMENTO MED HELE 4,1 PÅ VIVINO.

Belva, belva, belva... En vin som vores kunder IGEN og IGEN efterspørger. Den byder på en himmelsk, intens og rig smag - sant spændende nuancer fra appassimento metoden. ⭐⭐⭐⭐⭐ Dobbelt guldvinder, 5 stjerner og 4,1 stjerner på Vivino bekræfter at det er top kvalitet til prisen. Du sparer yderligere 40% netop nu!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Appassimento rødvin fra Abruzzo

Dette blend fra Abruzzo er primært produceret af Montepulciano d`Abruzzo, samt 5% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon. Druerne høstes i hånden i starten af oktober, hvor de er optimalt modne. Herefter tørrer druerne i ca. 20 dage, hvor de mister ca. 25% af deres vægt, men til gengæld giver mere tæthed, intensitet og mere rig sødmefuld frugt. Både den malolaktiske- og alkoholgæringen foregår i rustfri ståltanke ved omkring 25 grader, hvorefter vinen delvist fadlagrer i nye små franske egetræsfade i ca. 3-4 måneder, for at afrunde vinen og tilføje lækre fadnoter til vinen.

Rig, sødmefuld frugt og spændende nuancer

Farven er mørke rød med violette reflekser. Rig duft af mørke bær, kirsebær og blommer, samt hints af kaffe, vanilje og middelhavsurter. Smagen er rig, fyldig og saftig. Balanceret syre og smidige tanniner, sikre en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den f.eks. til pastaretter med smagsfuld sauce, marineret kød, let modnet oste eller bare som hyggevin uden mad.

Belva er en smagsfuld, fyldig og saftig rødvin fra Abruzzo, produceret efter Appassimento metoden. Et godt glas rødvin, som byder på mange spændende nuancer og rig, sødmefuld frugt.

Denne Belva Passito 2020 er en helt vildt populær rødvin. Ikke en billig vin, men se bare anmeldelserne - ⭐⭐⭐⭐⭐ dobbelt guldvinder, 5 stjerner VinAvisen, 4,1 på Vivino og 98 point af Luca Maroni. Denne rødvin bør absolut prøves!

Vin Data
Drue
Cabernet Sauvignon
Merlot
Montepulciano
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Truentum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Abruzzo
Lagring
4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Luca Maroni

98 points

VinAvisen

5 stjerner

"Vi har også smagt denne rødvin i årgang 2019, hvor vi gav den 5 stjerner. Og årgang 2020 holder kvaliteten. Det er en lækker, fyldig, koncentreret og harmonisk vin med en perfekt forening af frugtsødme, krydrede noter og tanninbid. Nyd vinen til kraftige kødretter og fuldmodne oste."

Medaljer

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Guldmedalje Sommelier Wine Awards

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt