KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Truentum Belva Black Label Passito 2022

Lækre fadnoter, stor fylde og en rig smag.

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Belva i den ekstra gode Black Label

Belva Black Label minder om den normale Belva, men niveauet er endnu højere. Vinen er produceret af 90% Montepulciano d`Abruzzo og 10% Merlot. Druerne er håndhøstet og det er først sket i slutningen af oktober frem til første uge i November, hvor druerne er let overmodne. Herefter bringes de til vingården, hvor de tørre i 20 dage. Disse druer har nu mistet over 30% af deres vægt, ifht hvis de var høstet i starten af oktober. Dette efterlader en mere koncentreret og rig saft. Efter vinifikation lagrer vinen hele 9 måneder i små franske egetræsfade.

Lækre fadnoter, stor fylde og en rig smag

Farven er dyb rubinrød, med violette reflekser. Intens duft, med aromaer af mørke bær, modne blommer og kirsebær, samt hints af rosin, kaffe og vanilje. Den fyldige smag byder på mange lag af rig og moden frugt samt lækre fadnoter af vanilje og mokka. Flot afstemt syre og modnet tanniner, giver balanceret struktur og en eftersmag, som bliver hængende meget længe. 

Server vinen v/ 18-19 grader. Server den til slagterens bedste bøf, julens and eller modne oste. Vinen er også oplagt til at nyde uden mad. Giv gerne vinen 30 minutters ilt inden servering.

Belva Black Label smager helt fantastisk. Den har alt det man leder efter i en kvalitets Appassimento, med fylde, rigdom og lækre nuancer fra både de tørret druer og fadlagringen. Er du vild med den normale Belva, så vil Black Label tage det til et endnu højere niveau!

Vin Data
Drue
Merlot
Montepulciano
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Truentum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Abruzzo
Lagring
9 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt