SUPER VALUE SMAGEKASSER M/ 12 FL FOR KUN 525 KR! BEGRÆNSET ANTAL! LÆS MERE HER!

×

Truentum 968 Montepulciano Abruzzo 2020

Fremragende Montepulciano til skarp pris!

På lager
DKK 75,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
81,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Kraftfuld, saftig og rig Montepuliciano!

Vinen kommer fra Abruzzo Italien, er produceret på 100% Montepulciano, druerne er høstet i slutningen af september samt start oktober alt efter forholdene. Vinen lagrer 2 måneder på ståltanke.

I glasset en flot rubinrød farve. Buketen er mørk og intens med masser af bær samt violette blomster, krydderier og noter fra fadlagringen. En dejlig kraftig vin i smagen, med intense mørke bærnoter, velintegreret tanniner, med en lang, lang finish. Alt i alt en klassisk intens syditaliensk rødvin, men også med lidt mere mærkbare tanniner, som sikre lidt struktur til den rige smag fra de solmodne druer.

Server vinen ved 16-18 grader, prøv den til forskellige retter såsom oksekød, grillmaden, ostebordet eller som ledsager til smagsfulde pastaretter.
 
Alt i alt en skøn Montepulician d' Abruzzo med karakter og rig frugt! Gør dig selv den tjeneste og smag denne vin. Det er ikke uden grund at dennne nye årgang allerede har vundet 2 x guldmedalje!
Vin Data
Drue
Montepulciano
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Truentum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Abruzzo
Lagring
Ståltank
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
VinExpressen

Godt Køb points

"Dejlig rustik næse med masser af solmodne kirsebær, lidt tørret frugt, en fløjlsblød og lokkende frugtsødme, der toppes op af et snift af teblade. Stram og let æblet i munden. En vin med flot koncentration og intensitet for en montepulciano. Faktisk lidt Amarone-agtig på den gode. I love it. Godt køb."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Asia Wine Trophy

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt