True Story Lodi Chardonnay 2015

Herlig Chardonnay pleaser fra Californien

På lager
DKK 46,50
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
51,50 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Ta' på en skøn vinrejse på Economy Plus

Vi skal ud på en vinrejse i tid og sted - helt tilbage til oldtiden ca. 1100 f.kr. Det var her romerne lagde kimen til de vinmarker vi kender i dag. På dette tidspunkt var det primært rødvin, som man producerede og konsumerede i store mængder. Datidens drikkevand var ofte forurenet, så den primære kilde til ens daglige væskeindtag var gennem vin i flere årtusinder.

Vin er i dag et nydelsesmiddel, som man både nyder til hygge og mad. Vinstokke er blevet transporteret på hesterygge og luftskibe, lastbiler og både, men altid med mennesket i spidsen. Målrettet og opsat på at skabe det perfekte. Den perfekte nydelse. ­Den perfekte vinoplevelse. True Story.

Vinfremstilling

Druerne til True Story Chardonnay kommer fra det ­californiske vinområde Lodi øst for storbyen San Francisco ved ­floden ­Sacramento. Et verdenskendt vindistrikt, som med sit ­Middel­havsagtige klima med kølige nætter og varme ­dagtimer, skaber optimale betingelser for vinproduktion.

Druerne ­modnes langsomt, hvilket resulterer i en flot ­frugtig intensitet, som ­skaber spændende og kraftfulde vine. ­Druerne til denne skønne ­Chardonnay vin er nøje udvalgt, og høstes ved optimal modning. Herefter fremstilles vinen efter traditionel vinifikation.

Vinens elementer

True Story Chardonnay er en velskabt  og indbydende hvidvin, som ­rummer alle de elementer, man forbinder med en ­oversøisk Chardonnay. Sprød og frisk æblesyre med tropiske noter af ­eksotiske frugter som fx mango og ananas. Vinen opleves smøragtig cremet i ­munden med en dejlig fylde, og harmoniske ­fløjlsbløde noter af ­citrus. Dejlig saftig med en ­elegant afslutning.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne hvidvin ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. Perfekt som aperitif på terrassen, sofahygge eller til fisk, skaldyr og lyst kød.

Her får du virkelig en lækker Chardonnay oplevelse fra den verdensberømte vinregion Lodi i Californien. Sprød og frisk Chardonnay med eksotiske frugter og en dejlig cremet mund. Det findes ikke bedre til prisen!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2015
Land
USA
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Lodi, Californien
Drikkes bedst
2017-2020
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt