★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Herlig Chardonnay pleaser fra Californien

True Story Lodi Chardonnay 2015

På lager

69,95 DKK per stk.
55,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

True Story Lodi Chardonnay 2015

Detaljer

Ta' på en skøn vinrejse på Economy Plus

Vi skal ud på en vinrejse i tid og sted - helt tilbage til oldtiden ca. 1100 f.kr. Det var her romerne lagde kimen til de vinmarker vi kender i dag. På dette tidspunkt var det primært rødvin, som man producerede og konsumerede i store mængder. Datidens drikkevand var ofte forurenet, så den primære kilde til ens daglige væskeindtag var gennem vin i flere årtusinder.

Vin er i dag et nydelsesmiddel, som man både nyder til hygge og mad. Vinstokke er blevet transporteret på hesterygge og luftskibe, lastbiler og både, men altid med mennesket i spidsen. Målrettet og opsat på at skabe det perfekte. Den perfekte nydelse. ­Den perfekte vinoplevelse. True Story.

Vinfremstilling

Druerne til True Story Chardonnay kommer fra det ­californiske vinområde Lodi øst for storbyen San Francisco ved ­floden ­Sacramento. Et verdenskendt vindistrikt, som med sit ­Middel­havsagtige klima med kølige nætter og varme ­dagtimer, skaber optimale betingelser for vinproduktion.

Druerne ­modnes langsomt, hvilket resulterer i en flot ­frugtig intensitet, som ­skaber spændende og kraftfulde vine. ­Druerne til denne skønne ­Chardonnay vin er nøje udvalgt, og høstes ved optimal modning. Herefter fremstilles vinen efter traditionel vinifikation.

Vinens elementer

True Story Chardonnay er en velskabt  og indbydende hvidvin, som ­rummer alle de elementer, man forbinder med en ­oversøisk Chardonnay. Sprød og frisk æblesyre med tropiske noter af ­eksotiske frugter som fx mango og ananas. Vinen opleves smøragtig cremet i ­munden med en dejlig fylde, og harmoniske ­fløjlsbløde noter af ­citrus. Dejlig saftig med en ­elegant afslutning.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne hvidvin ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. Perfekt som aperitif på terrassen, sofahygge eller til fisk, skaldyr og lyst kød.

Her får du virkelig en lækker Chardonnay oplevelse fra den verdensberømte vinregion Lodi i Californien. Sprød og frisk Chardonnay med eksotiske frugter og en dejlig cremet mund. Det findes ikke bedre til prisen!

Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2015
Land
USA
Låg
Korkprop
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Lodi, Californien
Website
Lagring
Drikkes bedst
2017-2020
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse