SÅ ER DEN HER! SAPIENTE LIMITED EDITION NO. 2! DEN ULTIMATIVE VIN TIL PRISEN! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER

×
93 points
Guia Penin
92 points
Guia Repsol
Houlberg Vinblog

Tridente Tempranillo 2016

Denne vin sætter dine smagsløg på overarbejde.

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Potent bøfvin, der nemt kunne koste meget mere!

Tridente Tempranillo er produceret af 100% Tempranillo. Druerne er alle håndhøstet fra gamle lavt ydende vinstokke, og de kun bedste og mest modne druer fra vingårdens 40 parceller er udvalg til denne Tempranillo. Vinen har fadlagret i 15 måneder i franske egetræsfade. 16% alkohol.

Vinens elementer

Farven har en mørk kirsebærrød farve. Der er intense og komplekse aromaer af moden frugt, lakrids, peber, røg, balsamico samt lidt sødmefulde nuancer af kakao, vanilje. Meget koncentreret, tæt og mørk Tempranillo-frugt i smagen. Der er mærkbare velintegrerede tanniner, som passer godt til den store intensitet. I eftersmagen folder vinen sig helt ud, og bliver hængende meget lang tid.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne vin ved 15-17° grader for den optimale vinoplevelse. Kan nydes nu eller gemmes helt frem til år 2029. Til denne kraftkarl bør du finde et stykke af slagterens bedste udskæring, eller server den til en smagfuld ret med lam.

Denne vin sætter dine smagsløg på overarbejde. Er du til Bourgogne og finesse, så er denne ikke for dig. Er du derimod til tør, kraftfuld og meget tæt vin, så er denne powerbombe helt sikker til dig.

Vin Data
Drue
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodegas Tridente
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Castilla y leon
Lagring
15 mdr. på egetræsfade
Drikkes bedst
2019-2029
Anmeldelser
Guia Penin

93 points

"Sweet spices, ripe fruit, dark chocolate, scrubland. Powerfull, intense, fruity, spicy, round tannins."

Guia Repsol

92 points

"Intense aroma, ripe black fruit, creamy oak, spices, chocolate. Mouth; Powerful, complex, tasty, fleshy, round tannins, balanced. Persistent aftertaste."

Houlberg Vinblog

5 stjerner

"Næsen er også dødlækker … fed, frodig, opulent med våde fade, mejeri, kul, blæk, blåbær, brombær, kakao, vanilje, kanel, eg, lidt våd hund, men alligevel også med en smule kølighed i frugten. Egefadene og moden, mørk frugt fra gamle vinstokke har virkelig sat sine spor.

I munden er vinen trods den opblæste og buttede næse ganske tør, men med masser af power, kraft og virkelig tæt i smagen. Det er en kraftig spradebasse, men har charme, peberbid, chokolade og fylder massivt i munden og byder på en lille efterbrænder i eftersmagen. Det er lidt for meget, men også dejligt … mit spanske hjerte er vild med billige, lækre lillesøstre, som er gavmilde."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Bodegas Tridente

De ejer mere end 40 forskellige paraceller, alle tilplantet med gamle vinstokke. De har flere der er dateret tilbage til 1940. Rejon parcellen - hvor topvinen produceres - er dateret helt tilbage til 1889. De fleste parceller ligger i Castilla Y Leon, og nogle få ligger i D.O. Toro. Tridente laver fantastiske vine, og flere af dem er super kvalitet til prisen.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt