Super tilbud på 6-dobbelt guldvinder til kun 49,95 kr! Klik her for at læse mere

Smag På Vin

Tribu Montahut Chardonnay 2018

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Suppe
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Sydfransk Chardonnay til super pris

Tribu Montahut Chardonnay er 100% identisk med Villa Blanche Chardonnay fra Calmel & Joseph, den er blot udstyret med en anden etiket. Vinen blev designet til en importør, som imidlertid ikke kunne aftage alle flasker, og vi har derfor kunnet købe restlageret af vinen til en helt vild pris!

Vinen er produceret af 100% Chardonay fra området Minervois i Languedoc regionen i sydfrankrig. Vinstokkene er plantet vulkansk og ler-holdig jord. Høsten er sket af 2 omgange, med 3 ugers mellemrum. Første høst sker tidlig for at sikre friskheden i vinen, mens anden høst sker når druerne er mere modne, hvilket tilføjer koncentration og aromaer til vinen. Vinen har siden fadlagret 3 måneder i egetræsfade (30% af dem er nye). 

Flot fylde og masser af frugt

Villa Blanche Chardonnay har en flot klar og let gylden farve. Rige aromaer og fornemmer straks den cremede duft af både citrus og let melon. Vinen har en særdeles flot fylde, men frisk frugt og perfekt tilpasset syre gør at det ikke bliver for meget. I smagen fornemmer man citrus og pærer, samt lette noter af melon, fersken, hvide blomster og anis. En himmelsk Chardonnay, som har en perfekt blanace mellem fedme og friskhed. 

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den gerne til kraftigere fiskeretter eller lette kødretter, hvor man ikke ønsker at drikke rødvin.

Denne vin er den samme som vores normale Villa Blanche Chardonnay (til 69 kr v/ køb af 6 fl). Etiketten er dog anderledes da den var beregnet til en importør der ønskede et andet design. Vi har opkøbt restpartiet til en vild pris. Først-til-mølle!

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc-Rousillon
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Let strågylden i farven og en god fyldighed i aromaen, der byder på både gule æbler, melon, citron samt lidt vaniljekrydret fad. Pæn smagsintensitet med samme noter som i aromaen – dog mere lime end citron – og suppleret med noget mineralsk våd sten. Tør med medium syre og længde. Dejlig Chardonnay med fokus på friskhed og underspillet fad, hvilket giver en vin med stor anvendelighed – og prisen sidder lige i bullseye."

Læs hele anmeldelsen her
Medaljer

Goldmedal Chardonnay du Monde 2019

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt