Smag På Vin

Tribu Montahut Chardonnay 2018

På lager
DKK 55,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 20%! EMINENT CHARDONNAY TIL PRISEN!
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Suppe
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

 

Vinen er produceret af 100% Chardonay fra området Minervois i Languedoc regionen i sydfrankrig. Vinstokkene er plantet vulkansk og ler-holdig jord. Høsten er sket af 2 omgange, med 3 ugers mellemrum. Første høst sker tidlig for at sikre friskheden i vinen, mens anden høst sker når druerne er mere modne, hvilket tilføjer koncentration og aromaer til vinen. Vinen har siden fadlagret 3 måneder i egetræsfade (30% af dem er nye). 

Flot fylde og masser af frugt

Tribu Chardonnay har en flot klar og let gylden farve. Rige aromaer og fornemmer straks den cremede duft af både citrus og let melon. Vinen har en særdeles flot fylde, men frisk frugt og perfekt tilpasset syre gør at det ikke bliver for meget. I smagen fornemmer man citrus og pærer, samt lette noter af melon, fersken, hvide blomster og anis. En himmelsk Chardonnay, som har en perfekt blanace mellem fedme og friskhed. 

Server vinen v/ 8-10 grader. Brug den gerne til kraftigere fiskeretter eller lette kødretter, hvor man ikke ønsker at drikke rødvin.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Frankrig
Låg
Skruelåg
Producent
Calmel + Joseph
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Languedoc-Rousillon
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Let strågylden i farven og en god fyldighed i aromaen, der byder på både gule æbler, melon, citron samt lidt vaniljekrydret fad. Pæn smagsintensitet med samme noter som i aromaen – dog mere lime end citron – og suppleret med noget mineralsk våd sten. Tør med medium syre og længde. Dejlig Chardonnay med fokus på friskhed og underspillet fad, hvilket giver en vin med stor anvendelighed – og prisen sidder lige i bullseye."

Læs hele anmeldelsen her
Medaljer

Goldmedal Chardonnay du Monde 2019

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt