KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×

Trenza & Zinio Finca La Rasilla Limited Edition 2017

Eksklusiv Vinoplevelse fra La Rioja Alta

På lager
DKK 449,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 499,00 DKK stk.
455,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Lam
  • Oksekød
Beskrivelse

Detaljer

Enestående Elegance - Resultatet af 2 topvinhuses samarbejde

Bodegas Trenza & Zinio "Finca La Rasilla" er en eksklusiv sammensmeltning af to vingårde som sammen har lavet et vinprojekt, det er endt ud med en topvin fra Rioja. Vinen kommer fra en af de bedste vinmarker i La Rioja Alta, der dækker 400 hektar og ligger 480 meter over havets overflade på kalkholdig og stenede jord. Vinmarkerne er over 50 år gamle og producerer druer af højeste kvalitet. Vinen er fremstillet udelukkende af Tempranillo druer, høstet i september 2017. Efter høsten lagres vinen i 19 måneder på franske og amerikanske egetræsfade og yderligere 36 måneder på flaske inden vinen er blevet frigivet. Resultatet er en vin med kompleks struktur, intense aromaer og bemærkelsesværdig elegance, som indfanger jordens unikke essens og den dedikerede indsats i produktionen. Denne første udgave af 2017 årgangen er begrænset til kun 2.450 flasker. hvoraf 60 flasker er landet i Danmark!

I glasset præsenterer vinen sig med en dyb kirsebærrød farve, med røde reflekser. Duften er intens med noter af modne frugter som blommer, rosiner og brombær, smukt integreret med krydrede nuancer fra fadlagringen, herunder kaffe, ristede mandler, nelliker og vanilje. I smagen er vinen fin og elegant, med en blød og frisk indledning, der udvikler sig til en lang og silkeagtig smagsoplevelse. Den efterlader en velsmagende og behagelig eftersmag, der gør den til en mindeværdig vinoplevelse.

Server vinen ved 18 grader. - Denne vin passer fremragende til en bred vifte af retter. Den er ideel til rødt kød, som bøffer og lam, og fungerer også godt med vildtretter. Dens kompleksitet og elegance gør den også velegnet til modne oste og rige pastaretter med trøffel eller svampe. For dem, der nyder spansk køkken, vil den være et perfekt match til tapas og iberisk skinke.

Vin Data
Drue
Tempranillo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodegas Trenza & Zinio
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DOCa Rioja
Lagring
19 mdr. i amerikansk og fransk egetræsdade
Drikkes bedst
2024-2035
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt