Vi har købt for stort ind - og nu skal lagret ryddes. Spar 51% på prisvindende Rose. Læs mere her.

×
89 points
DinVinGuide
VinAvisen
Smag På Vin

Trenza La Nymphina Monastrell 2017

Ung, rig og intens rødvin. Et rigtigt godt køb!

På lager
DKK 55,00

Pris: Før: 79,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
61,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 30%! SUPER VINKØB FRA BODEGA TRENZA!

Aldrig har vi solgt La Nymphina så billigt som nu, så hvis du vil opleve denne fantastiske vin fra Bodegas Trenza, så er det nu du skal slå til. Bodegas Trenza er ejet og drevet af de 2 danske brødre Jonas og David Tofterup, og de ved om nogen hvordan man laver god vin til en god pris - og det kan i den grad smages i denne rødvin. Anmelderne giver vinen ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner og kalder bl.a. vinen for "Tæt og kraftig" samt "Fyldig og saftig". Slå til nu til laveste pris nogensinde!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Pasta og pizza
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Super vinkøb fra Bodega Trenza

Vinen er produceret af 100% Monastrell fra 45-50 år gamle vinstokke. Vinmarkerne er beliggende sydvendte og 850 meter over havets overflade i den nordlige del af DO Yecla. Druerne er håndhøstet i løbet af de første 2 uger i oktober. Efter afstilkning blev 25% af mosten fjernet, så det resterne der bliver til vinen, får mest mulig farve, aroma og smag fra drueskallerne. Druerne kold-macererede i 4-5 dage, hvorefter vinen gærede i 12-14 dage. Herefter blev vinen lagret i 6 måneder på franske egetræsfade.

Farven er helt mørk lilla. Intense og ungdommelige aromaer af modne hindbær, blåbær og sorte kirsebær, samt underliggende sødmefulde aromaer af krydderier, vanilje og mokka. Blød og rig smag af modnebær, sammen med en frisk syre, fint afstemt tanniner og en lang frugtrig eftersmag.

En super vin til prisen, som bl.a. får ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner af både VinAvisen og SmagPåVin - og så har Mundus Vini endda kåret vinen til ⭐⭐⭐⭐⭐ Bedste vin fra Yecla!

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den f.eks. til grillmad, marineret kød, vildt, eller smagsfulde pastaretter.

La Nymphina fra Bodega Trenza er en vidunderlig rødvin – og til prisen lidt unikt. Den intens og moden smag af mørke frugter og let sødmefulde nuancer, fuldendes af en lang og blød eftersmag. Prøv den!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Prop
Producent
Bodega Trenza
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Yecla
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2022
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
DinVinGuide

89 points

Ren duft af solmodne hindbær og mørke kirsebær, klædelig røget fadtone. Fyldig, saftig og letløbende, mere rødfrugtet med !ne tanniner og god syre. Afslutter mere fast og rank med glimrende bid og en del alkohol, men frisk og i god balance. Super vellavet, let drikkelig uden at mangle karakter.

Smag På Vin

5 stjerner

"Dyb i den rubinrøde, næsten sorte, farve i glasset. I næsen er den ren med en medium intensitet og noter af hindbær, blåbær, fennikel og kød. I smagen er den tæt på kraftig med høj syre, heftig tannin og en alkohol på ikke mindre end 15 procent. Noter af sort frugt med let krydderi, skråtobak, masser af lakrids (især i eftersmagen) og vanilje. Den skal have noget kraftigt mad som modspil – og så har den godt af en dekantering en times tid inden servering."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Vellavet rødvin med en fyldig og saftig smag med krydrede noter af kirsebær, blåbær og kaffe."

Medaljer

`Best in Show` + Goldmedal - Mundus Vini

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Trenza

Trenza blev grundlagt i 2004 af storebror David, senere stødte lillebror Jonas til. De to brødre har en lang historie i Spanien, som de immigrerede til i en meget ung alder. Den ungdommelige nysgerrighed gjorde integrationen nem for de to unge gutter, som lynhurtigt tilegnede sig en bred kulturel viden og gode sprogkundskaber. Begge drenge blev tidligt fascineret af vinproduktion, og da de blev voksne, kastede de sig over forskellige vinprojekter. Det var dog først da David startede egen produktion op i 2004, at Jonas øjnede muligheden for at indgå et tæt samarbejde med storebror.

”Trenza” betegner synergien, der opstår når to eller flere druesorter kombineres i samme vin. Brødrene anvender Monastrell, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Garnacha og Merlot i forskellige kombinationer for at opnå den ønskede synergi, som kommer til udtryk i en kraftig, kompleks og unik vin. Alle stokkene slår rødder omkring Yecla, som udgør et 4.500 ha. stort vinområde i det sydøstlige Spanien.

Brødrenes marker ligger nord for Yecla 750 - 800 meter over havets overflade. Jordbunden i området er stenet og rig på kalk og mineraler. Området nord for Yecla hedder Arriba, og er med en årlig nedbørsmængde på 2-300 mm et af de tørreste vinområder i hele verden. I Arriba når temperaturen op på 39-42 grader i dagtimerne og rammer 15 grader om natten. De ekstreme forhold leder til et meget lille udbytte, med meget høj intensitet.

I forædlingen anvender brødrene traditionel vinificering, som afsluttes af fadlagring. Brødrenes vine er fulde af saftig frugtkraft, gode krydderier fra fadene og det intense klima og en fin balance i tanninerne.

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt