BEMÆRK; Showroom i Esbjerg er LUKKET henover påsken inkl. lørdag d. 20/4. - Sidste åbningsdag inden påsken er onsdag d. 17/4!

×
VinAvisen
Smag På Vin

Trenza La Nymphina Monastrell 2017

Ung, rig og intens rødvin. Et rigtigt godt køb!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Pasta og pizza
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Super vinkøb fra Bodega Trenza

Vinen er produceret af 100% Monastrell fra 45-50 år gamle vinstokke. Vinmarkerne er beliggende sydvendte og 850 meter over havets overflade i den nordlige del af DO Yecla. Druerne er håndhøstet i løbet af de første 2 uger i oktober. Efter afstilkning blev 25% af mosten fjernet, så det resterne der bliver til vinen, får mest mulig farve, aroma og smag fra drueskallerne. Druerne kold-macererede i 4-5 dage, hvorefter vinen gærede i 12-14 dage. Herefter blev vinen lagret i 6 måneder på franske egetræsfade.

Farven er helt mørk lilla. Intense og ungdommelige aromaer af modne hindbær, blåbær og sorte kirsebær, samt underliggende sødmefulde aromaer af krydderier, vanilje og mokka. Blød og rig smag af modnebær, sammen med en frisk syre, fint afstemt tanniner og en lang frugtrig eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den f.eks. til grillmad, marineret kød, vildt, eller smagsfulde pastaretter.

La Nymphina fra Bodega Trenza er en vidunderlig rødvin – og til prisen lidt unikt. Den intens og moden smag af mørke frugter og let sødmefulde nuancer, fuldendes af en lang og blød eftersmag. Prøv den!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Bodega Trenza
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Yecla
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
Smag På Vin

5 stjerner

"Dyb i den rubinrøde, næsten sorte, farve i glasset. I næsen er den ren med en medium intensitet og noter af hindbær, blåbær, fennikel og kød. I smagen er den tæt på kraftig med høj syre, heftig tannin og en alkohol på ikke mindre end 15 procent. Noter af sort frugt med let krydderi, skråtobak, masser af lakrids (især i eftersmagen) og vanilje. Den skal have noget kraftigt mad som modspil – og så har den godt af en dekantering en times tid inden servering."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Vellavet rødvin med en fyldig og saftig smag med krydrede noter af kirsebær, blåbær og kaffe."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt