Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  Vinstyrke 2
  Kanonvin til spotpris
  Vinhulen
  Rig og spændende sicilianer til en rigtig skarp p...

Timineri Nero d`Avola 2015

Ikke på lager

69,95 DKK per stk.
48,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
53,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Timineri Nero d`Avola 2015

Detaljer

Rig og spændende rødvin til en rigtig god pris

Denne vin er produceret af 100% Nero d`Avola fra Sicilen, tæt på byen Gibellina. Vinmarkerne ligger ca. 200 m.o.h., hvor undergrunden er rig på ler, kalksten og jern. Druerne høstes først i sidste halvdel i september, hvor de har modnet fuldt i den sicilianske varme.

Vinfremstilling

Fermenteringsprocessen forløber over ca. 15 dage ved en jævn temperatur på 25-26° grader, hvor der dagligt foretages `pump-over`. Herefter lagrer vinen først i ståltanke og sidenhen 4 måneder i franske egetræsfade. Dette sikre at den intensive frugt bevares, samt at der tilføjes lette fadnoter.

Vinens elementer

Farven er rubinrød med violette nuancer. Intense aromaer med en bred vifte af frugtrige aromaer samt noter af balsamico, kakao og vanilje. Medium fyldig, saftig frugt med velintegrerede tanniner og let syre, hvilket sikrer tilpas struktur og en letdrikkelig rødvin. Eftersmagen er lang og med spændende let krydrede noter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen v/ 16-17° grader. Prøv den til risotto, tapas, charcuteri, svinekød eller salte hovedretter.

Timineri Nero d`Avola er en rig og saftig siciliansk rødvin, som performer langt mere end prisen antyder.

Drue
Nero d`Avola
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Timineri
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Sicilien
Website
Lagring
Ståltanke samt 4 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2017-2019
Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød og mørk. Parfumeret duft med jordbær og blomme og stor varme og imødekommenhed. Smagen har indledende sødme, blomme, jordbær og krydderi med et touch af parfume. Saftig og energifyldt med lette tanniner men altid med flot frugtkerne. Slutter med lette tanniner. Dejlig fast, fyldig og saftig vin. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen."

Vinstyrke 2

4 stjerner

4,5 stjerner; "Sicilianerne mestrer den solmodne Nero d`Avola drue til perfektion, og i dette prisleje skal man lede længe efter en vin, der som Timineri står distancen til de fleste retter fra grillen. Frugten er bagt og blommet med en antydning af solbær, rosmarin, salvie og tobak. Vinen har en sødme i retning af rosin og tørret frugt, men også et fint syremodspil, og server man den let køligt, går det såmænd ganske udmærket."

Medaljer

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

 1. Rund og balanceret vin med dejlig kraft anmeldt af Winers.dk d. 23/10/2017
  Din bedømmelse

  Rund og balanceret vin med dejlig kraft. Jordet, frugtig duft. Vi smager søde tørrede frugter, noter af peber og kanel. Ender sødligt. Men er ikke tvivl om at den har fået masser af varme. Går bedst til kraftig mad, fx. pepperonipizza eller tacos. Er man til sødme og kraft, er det en rigtig fin vin til prisen.

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse