95 points
Decanter
FlaskeHalsen

Time Waits For No One `Red Skull` 2017

95p i Decanter og flere guldmedaljer vidner om kvalitet!

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Intense og kraftfulde aromaer

Farven er rubinrød, med granatrøde reflekser. Intense og kraftige aromaer af modne kirsebær, blommer og brombær, samt hints af krydderier, kakao og vanilje. Fyldig, tæt og intens vin, som dog er meget balanceret med sin friske og livlige stil sammen med de modne frugtnuancer. Eftersmagen er lang og vedvarende.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den bl.a. til lam, svinekød, grillet oksekød, eller til flæskestegen juleaften. Vinen vil også være en fin ledsager til let modnet oste.

Den topanmeldte Red Skull fra Finca Bacara er en særdeles vellykket rødvin. Her går det hele op i en højere enhed, med masser af kraftfuld og intens moden frugt, kombineret med friskhed og spændende krydret nuancer. Skal prøves…!

 

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
DO Jumilla
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
Decanter

95 points

"Dark, ripe fruits and delicious spicy oak, subdued and ripe. An abundance of everything, tannin, ripe blackberry fruit, juicy acidity, all working perfectly together."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Monastrell er den mest udbredte drue i det sydøstlige Spanien, hvor Jumilla-området ligger – gemt inde i landet bag storbyen Alicante og al turismen. Duften på denne vin er fyldig og marmeladeagtig, og Monastrell-druens vildskab er fint tøjlet i duften, mens smagen er sødmefuld med masser af solmodne frugter. Den mest markante vildskab findes i syren, der giver en ordentlig omgang rusken i gummerne og således skaber et fint modspil til den ellers bløde stil, der afrundes med en god portion varme krydderi i en powerfuld slutning."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Sølvmedalje International Wine Awards

Om producenten

Finca Bacara

Størstedelen af Finca Bacara produkter er produceret på Monastrell druer. Alle vinene er rige på intensitet, modenhed, saft og elegance. Klimaet i Jumilla, er meget varmt i sommerhalvåret, hvor temperaturen når op på 40 grader og i vinterhalvåret falder temperaturen helt ned til 16 grader. Markerne hvor stokkene slår rødder er placeret 900 menter over havets overfalde, og er meget rige på kalk, hvilet medfører at jordbunden kan holde sig hydreret igennem lange tørkeperioder. Disse klima- og jordbindsforhold er ideelle for Monestrell druen som modnes sent, og derfor kræver en varm og lang vækstperiode med mange solskinstimer. På grund af den sene modning af druerne, når de ikke at overmodne, og vinene betragtes derfor ikke som marmeladevine. De ideelle forhold i Jumilla medfører, at Monastrell druen her dyrkes uden særlig påvirkning af miljøet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt