LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
FlaskeHalsen

Time Waits For No One `Double Skull` 2016

Sydspansk 4-dobbelt medaljevinder til god pris!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Modne bær og let krydret nuancer

Vinen er produceret af 100% Monastrell som alle er høstet i hånden, så kun de bedste druer anvendes. Vinifikationen foregår i temperaturkontrolleret rustfri ståltanke og den 3 måneder fadlagring er sket i amerikanske egetræsfade.

Farven er granatrød, med violette nuancer. Intense aromaer af modne bær og hints af fad. Vinen er balanceret med fin fylde og afstemt syre. En let drikkelig og dog spændende sydspansk rødvin, hvor man bag den dominerende smag af modne bær, finder lækre krydret nuancer samt noter af fad. Medium lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den bl.a. til fed fisk, kalvekød, grillet kød og lettere oksekødsretter.

Double Skull fra Fincca Bacara er et super godt vinkøb. En rødvin med balanceret smag og spændende nuancer.

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Jumilla
Lagring
3 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Du finder en del anmeldelser af Monastrell-vine her på Flaskehalsen, og du kan også se frem til et par af slagsen i de kommende dage. Og hvis du sammenligner dem, vil du finde frem til, at det er en drue, der ikke umiddelbart er til at blive klog på. For nogle gange er den vild og skinger, mens den andre gange kan være enormt blød og sødmefuld. Her har vi en af de helt bløde Monastrell-vine, og den fremstår som en næsten sød oplevelse med masser af vanille-smag i bunden. Det er en stor og tyk vin, der især vil tilgodese dig, der kan lide store syditalienske Primitivoer eller californiske bamsebasser. Det betyder også, at den vil være for voldsom for nogle, men jeg er vældig godt tilfreds og finder en rigtig behagelig og super smooth vinoplevelse i denne flaske."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trohy

Guldmedalje Catavinum World Wine & Spirits Competition

Guldmedalje Sakura Awards

Sølvmedalje CWWSC

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt