93 points
Guia Penin
90 points
Decanter

Time Waits For No One `Black Skull` 2015

Flot syre og balanceret tanniner sikre balancen i den kraftfulde ...

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Kraftfuld, rig og balanceret sydspansk Monasrell vin

Produceret af 100% Monastrell fra nogle af Finca Bacara`s bedste vinmarker. Håndhøstet, hvor druerne både bliver sorteret i marken og i vinhuset, så kun de bedste druer anvendes. Druerne kvases let og gæring sker ved lav temperatur i rustfri ståltanke, hvorefter den malolaktiske gæring sker i egetræsfade. Herefter fadlagrer vinen yderligere 12 måneder i amerikanske egetræsfade.

Farven er mørk kirsebærrød. Rene frugtaromaer med en stor intensitet, af kirsebær, brombær samt let krydret noter. Smagen er rig, blød og med flot fylde. Harmoniske tanniner og en forfriskende syre sikre elegance til den rige og kraftfulde frugt. I smagen er de krydret noter mere fremtræden og man fornemmer ligeledes balsamico, læder og lakrids. Eftersmagen er vedvarende og intens.

Server vinen v/ 16-18 grader. Prøv den til rødt kød, hårde oste, lam eller til fed fisk..

Black Skull er en flot rødvin. Det er først og fremmest en rig og kraftfuld rødvin, men flot afstemt syre og tanniner sikre en flot struktur og elegance til vinen. Giv den luft og lad den åbne sig, og der er en lækker vinoplevelse i vente!

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Finca Bacara
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
DO Jumilla
Lagring
12 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2025
Anmeldelser
Decanter

90 points

Guia Penin

93 points

"Colour:cherry, garnet rim. Nose:dark chocolate, fruit preserve, balsamic herbs, varietal, floral. Palate:flavourful, toasty, ripe fruit, round tannins."

Medaljer

Guldmedalje Top Wine

Guldmedalje International Wine Awards

Guldmedalje Gilbert & Gaillard

Guldmedalje CWWSC

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Finca Bacara

Størstedelen af Finca Bacara produkter er produceret på Monastrell druer. Alle vinene er rige på intensitet, modenhed, saft og elegance. Klimaet i Jumilla, er meget varmt i sommerhalvåret, hvor temperaturen når op på 40 grader og i vinterhalvåret falder temperaturen helt ned til 16 grader. Markerne hvor stokkene slår rødder er placeret 900 menter over havets overfalde, og er meget rige på kalk, hvilet medfører at jordbunden kan holde sig hydreret igennem lange tørkeperioder. Disse klima- og jordbindsforhold er ideelle for Monestrell druen som modnes sent, og derfor kræver en varm og lang vækstperiode med mange solskinstimer. På grund af den sene modning af druerne, når de ikke at overmodne, og vinene betragtes derfor ikke som marmeladevine. De ideelle forhold i Jumilla medfører, at Monastrell druen her dyrkes uden særlig påvirkning af miljøet.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt