★★ Resten af juni er der 15% på alt A. Bergere Champagne ★★ - Bemærk; Indtast koden "Bergere15" i rabatkodefeltet! - Du finder dem her: A. Bergere Champagne

×

Tim Smith Eden Valley Riesling 2017

Top Riesling med stort lagringspotentiale

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Top Riesling med stort lagringspotentiale

Produceret af 100% Riesling fra vinmarker i 420 meters højde. Alle druerne kommer fra vinstokke fra 1922 og håndplukkes. Druerne plukkes lidt tidligt for at beholde en fin naturlig syre. Første årgang af denne vin var årgang 2011, og allerede der gav James Halliday vinen top karakter og det har den fået år efter år siden. Vinen gærer i rustfri ståltanke, og lagt yderligere 8 uger inden den er tappet på flaske.

Let gylden farve, med et grønligt skær. Typiske Rinesling aromaer af citron og lime. Smagen er fokuseret og ren, igen med citrusfrugter og understøttende naturlige syre. Smagen bliver hængende længe. Frisk, sprød og smagsfulde citrusnoter - præcist som en god Riesling skal være.

Drik vinen v/ 8-10 grader til forretter, fisk og skaldyr, eller tørre oste. Vinen kan drikkes nu, men den har også et kæmpe lagringspotentiale, og kan gemmes frem til år 2035!. 

Sprød Riesling, med masser af citrus, fin fylde og fin syre. Smager godt nu, men vinder ved lagring yderligere i vinkælderen!

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Tim Smith
Størrelse
75 cl
Region
Eden Valley
Lagring
8 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2035
Anmeldelser
Om producenten

Tim Smith Wines

Først produktion var årgang 2002, og Tim Smith har siden lavet kvalitets vine, der bliver mere og mere anderkendt af eksperterne, og i dag er Tim Smith en af Australiens mest prisvindende `boutique` vinhuse.

Alle Tim Smith`s vine der sættes til salg bærer hans fingeraftryk, som symbol for at være godkendt af Tim Smith selv, og at de lever op til hans høje kvalitetsstandart.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt