VinAvisen
FlaskeHalsen
Gastroland.dk
FinansBureauet

Tikohi Marlborough Sauvignon Blanc 2017

Urimelig god Sauvignon Blanc til super pris!

På lager
DKK 88,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
93,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Nok den bedste Sau. Blanc til prisen!

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand, fra en mindre producent der har produceret vin her i 40 år. Vinen er lagret kort i ståltanke, for at bevare den friske og tropisk frugt.

Farven er lys strågul, med et let grønligt skær. Aromaer af stikkelsbær, nyslået græs, tropisk frugt samt moden citrus. Smagen er velafbalanceret med både frisk citrus og tropisk frugt. Fin fylde og perfekt afstemt syre fuldender oplevelse af en klassisk og frisk New Zealandsk Sauvignon Blanc.

Server vinen v/ 10-12° grader og gerne til retter med laks, skaldyr, let krydrede asiatiske retter og marineret fisk.

Twist skruelåget af og hæld op i glasset. Allerede her er du ikke i tvivl om at dette er kvalitets Sauvignon Blanc fra New Zealand. Klassisk, læskende tropiske aromaer mixet med noter af citrus og stikkelsbær. Er du til Sauvignon Blanc, så er denne Tikohi et sikkert valg!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FinansBureauet

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2016; "Lækker Sauvignon Blanc fra New Zealand med hyld og græs i næsen, citrus og eksotisk frugt i munden og lang eftersmag med perfekt fylde og intensitet og sprød syre. Godt køb."

FlaskeHalsen

6 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2016;"Sauvignon Blanc og New Zealand. Druen og landet. Der er straks mundvand, der risler lystigt ned ad tænderne og gør klar til at rensede og lystige smagsløg kan komme i sving. For det er næsten altid et sikkert hit. Og tak skal du eller have, hvor denne Tikohi lever op til forventningerne. Den ubeskriveligt lækre balance mellem det sødmefulde eksotiske frugt-slaraffenland og den alligevel friske og bidske lethed i smagen. Man føler sig næsten som et skarn, når man bare læner sig tilbage og nyder dette glas, og til en pris på 79 kroner er det et af de bedste hvidvinskøb i meget lang tid. Selvfølgelig vil du være skeptisk, hvis du er til de helt små og sprødt afstemte hvidvinsnuancer, og hvis du gerne vil rives rundt af en heftig fadlagring. Så skal du måske søge efter en anden hvidvin. Men helt seriøst – jeg har svært ved at finde en eneste begrundelse for ikke at elske alt ved denne vin. Det er s’gu lige før jeg havde ædt proppen også, hvis det da ikke var et skruelåg."

VinAvisen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2016;"Denne friske hvidvin smager godt. En rigtig god Sauvignon med et klart billede af druen - stikkelsbær, hyldeblomst..."

Gastroland.dk

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2016;"En hvidvin som virkelig tager druens karakteristika helt ud i ekstremerne. Masser af hyldeblomst og frugt – citrus som afslutter. Til prisen en meget fornem demonstration af druens muligheder. Drak den til en asiatisk inspireret cerviche, hvor vinens citrus flot supplerer limen i retten. Til prisen en vin med masser af muligheder. Drik den i solen. 5 stjerner. GENKØB."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt