VinAvisen
FlaskeHalsen

Tikohi Marlborough Sauvignon Blanc 2017

Urimelig god Sauvignon Blanc til super pris!

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Fisk
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

En af de bedste Sauvignon Blanc til prisen!

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc fra Marlborough i New Zealand, fra en mindre producent der har produceret vin her i 40 år. Vinen er lagret kort i ståltanke, for at bevare den friske og tropisk frugt.

Farven er lys strågul, med et let grønligt skær. Aromaer af stikkelsbær, nyslået græs, tropisk frugt samt moden citrus. Smagen er velafbalanceret med både frisk citrus og tropisk frugt. Fin fylde og perfekt afstemt syre fuldender oplevelse af en klassisk og frisk New Zealandsk Sauvignon Blanc.

Server vinen v/ 10-12° grader og gerne til retter med laks, skaldyr, let krydrede asiatiske retter og marineret fisk.

Twist skruelåget af og hæld op i glasset. Allerede her er du ikke i tvivl om at dette er kvalitets Sauvignon Blanc fra New Zealand. Klassisk, læskende tropiske aromaer mixet med noter af citrus og stikkelsbær. Er du til Sauvignon Blanc, så er denne Tikohi et sikkert valg!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Når jeg bliver allermest begejstret for en Sauvignon Blanc, så er det typisk når den på samme tid har friskheden og alligevel den tropiske frugt-fedme, der giver et fyldigt og charmerende modspil. Det klarer Tikohi igen i årgang 2017 – i hvert fald langt henad vejen. Det er en rigtig flot og ferskenagtig sydlandsklassiker på Sauvignon Blanc-druen."

VinAvisen

5 stjerner

"Om 2016-årgangen skrev vi: "Denne friske hvidvin smager godt. En rigtig god Sauvignon med et klart billede af druen - stikkelsbær, hyldeblomst ..." Citat slut. Men lad os tilføje: Vinen har en helt vidunderlig og aromatisk duft og smag og en lang eftersmag. Flasken har skruelåg."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt