NYHED! IL SAPIENTE RISERVA. LUKSUS SAPIENTE MED MERE DYBDE, FYLDE OG STRUKTUR. INTROPRIS MED 46% RABAT. LÆS MERE HER.

18 points
Forlaget Smag

The Hour Teller Sauvignon Blanc 2020

Fantastisk Sauvignon Blanc med citrus og tropisk smag!

Ikke på lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
135,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Salat
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Endnu en klasse Sauvignon fra New Zealand!

Det ser ud til, at vores kunder ikke kan få nok af den blændende citron og let tropiske smag fra New Zealandsk Sauvignon Blanc. Så vores indkøber har søgt efter nogle nye super køb. Naturligvis elsker vi vinene fra Sauvignons hjem, Marlborough, men vi ved, at der er god kvalitet og værdi at finde andre steder på resten af denne smukke ø. Ligesom det er tilfældet med denne "Hour-Teller".

Vores indkøber har fundet denne lækre perle på østkysten. Det kølige klima bringer virkelig de forfriskende urteagtige noter frem. Kombineret med den klassiske Kiwi, er det en lækker citrus og stikkelsbærfyldt hvidvin. En klassisk Sauvignon Blanc, som virker sprød, mineralsk og let aromatisk.

Server vinen ved 8-10 grader. Prøv den f.eks. til thai inspireret karryretter, kylling eller skaldyr, eller blot som hyggevin på terrassen en varm sommerdag.

Sauvignon Blanc smager bare super godt, og her har vi fat i en af de bedre. Fra østkysten på New Zealand og fyldt med sprøde citrusnoter.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

18 points

“Ung, sprød og frisk, med modne rabarber og en håndfuld stikkelsbær. Den er både glimrende og ret enkel, trods rabarberne også ret mild og venlig, og da syren akkompagnerer fint, er det en meget anvendelig madvin. Delikat friskhed er dens fineste visitkort.”

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt