Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×
VinAvisen

The Clowns `Twisted Blend` California 16%

Rig, blød og frugtrigt blend fra Californien!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Grill mad
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Endelig tilbage! Californisk Blend som smager helt fantastisk!

Vinen er produceret af bl.a. Zinfandel, Syrah, Cabernet og Merlot fra forskellige vinmarker i Californien. Hver drue er lagret for sig og siden blended til det endelige blend. Et utraditionelt blend og endda også en vin der sælges uden årgang. Hvorfor? Jo vi ønskede simpelthen en vin hvor der blev set bort fra det traditionelle og i stedet en vin hvor der de fokuserede på at lave en så fyldig, blød og lækker vin man kunne til prisen – og det er i den grad lykkedes!

Fyldig, solmoden og blød Californisk rødvin

Farven er rubinrød, med et lilla skær. Solmodne aromaer af røde og mørke bær samt krydderier. Stor fylde, blødhed og intens samt sødmefuld frugt fylder hele munden. I smagen er det virkelig solbær, modne blommer og spændende sødmefulde krydderier der dominerer. Smagen slutter i en lang og blød eftersmag som bliver hængende længe.

Server denne vin v/ 17-18 grader. Prøv den som den perfekte ledsager til lammekølle, marineret kød (gerne fra grillen!), en god hjemmelavet burger, ostebordet eller som en blød hyggevin.

Bag den `skræmmende` etiket gemmer sig en knap så skræmmende rødvin. Nuvel, det er en intens og fyldig rødvin på 16% alc, men også en vin med stor blødhed og lav syre. En fantastisk feel-good hyggevin!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Rødvin
Årgang
Uden årgang
Land
USA
Låg
Korkprop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Californien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
Nu og op til 4 år frem
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Her er der skruet op for lækkerierne. Der er blød, afrundet frugt, der er sødme - figner, abrikos, rosiner og vanille samt en lang eftersmag. 16% alkohol, men ingen spritkant."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt