The Chocolate Tube Primitivo 2022

Smagsfuld Primitivo med noter af chokolade, mokka og vanilje

På lager
DKK 65,00

Pris: Før: 99,00 DKK

v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
71,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 34%! FYLDIG, BLØD OG LÆKKER. MED NOTER AF MOKKA OG CHOKOLADE!

Vinen blev kåret til ⭐⭐⭐⭐⭐ "BEST IN SHOW" i kategori`en for vine fra Apulien, den er ⭐⭐⭐⭐⭐ dobbelt guldvinder, har scoret ⭐⭐⭐⭐⭐ 92 points og forbrugerne giver vinen hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 stjerner på Vivino. Er du til fyldig, blød og rig Primitivo, så er Chocolate Tupe et oplagt valg!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld Primitivo med noter af chokolade

Druerne til denne Zinfandel kommer fra udvalgte `albarello` vinstokke i Apulien, som giver druer af ekstra høj koncentration. Druerne håndhøstes løbende i sidste halvdel af september, hvor de allerede er let overmodne, som hjælper til at give vinen sin modne og rige stil, med noter af kirsebærlikør. Vinen lagrer 6 måneder i nye små barriques, lavet af udvalgte franske og amerikanske eg og langtidsristet disse, for at frigive chokoladenoterne i vinen.

Farven er rubinrød. Dejlige aromaer af modne kirsebær, blomme og brombær. En robust vin med stor fylde og med smag af modne sorte bær, kirsebær, ristet noter, vanilje og selvfølgelig chokoladenoter. Eftersmagen bliver hængende længe.

Server vinen v/ 18-19 grader. Prøv den til grillet oksekød, lam, pastaretter eller modne oste.

Chocolate Tupe er produceret af modne druer, som har lagret på særlige fade, der er ekstra ristet. Dette har frigivet nuancer af mokka, vanilje og chokolade. Klassisk rig Primitivo, med et ekstra spændende touch. ⭐⭐⭐⭐⭐ Kåret til bedste vin fra Apulien!

Mundus Vini, der er en af Europas største vinkonkurrencer, har kårede Chocolate Tupe som ⭐⭐⭐⭐⭐ "Best in show" for vinen fra Apulien. Men det er ikke kun Mundus Vini der er vilde med vinen. Chocolate Tupe er både ⭐⭐⭐⭐⭐ dobbelt guldvinder, har vundet ⭐⭐⭐⭐⭐ 92 points og så giver forbrugerne den hele ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,2 stjerner på Vivino!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2022
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2024-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Medaljer

Guldmedalje + BEST IN SHOW - Mundus Vini 

Guldmedalje Wine Award International

92 points Wine Award International

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt