LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×
VinAvisen
FinansBureauet

The Black Stump Shiraz Reserve 2017

Et kongekøb fra Australien som bør prøves!

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra Clare Valley, lige nord for Adelaide. Clare Valley er beliggende lidt højere og med køligere natte temperatur er området kendt for at tilføje lidt elegance til sydaustraliensk intense Shiraz vine. Til denne Reserve er alle druerne særligt udvalgt og den endelige most har fadlagret 8 måneder.

Vinens elementer

Farven er næsten helt sort med en lille kant. Intense aromaer af modne brombær, kaffe, krydderier samt noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og rig, og med noter af mørke bær, krydderier samt ristet noter fra fadlagringen og vanilje. Perfekt afstemt syre samt druer fra det lidt køligere Clare Valley er med til at sikre lidt elegance til den rige smag. Tanninerne er bløde og eftersmagen er lang og særdeles velsmagende.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 16-18° grader og gerne til retter med rødt kød eller modne oste.

Denne Black Stump Reserve Shiraz er nok et af de bedste vinkøb vi har haft fra Australien. Fyldig, rig, med masser af smag og med klassiske mørke og let krydret Shiraz noter. Et kongekøb fra Australien som bør prøves!

Vin Data
Drue
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Alan Kennett
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
South Australia
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2024
Anmeldelser
FinansBureauet

5 stjerner

"Flot kraftfuld Shiraz med kaffe og chokolade i både næse og mund tilsat flamboyante noter af vilde brombær, kirsebær og solbær og subtile noter af vanilje og peber i den lange eftersmag."

VinAvisen

5 stjerner

"Flot rødvin med et strejf af granskov, jordbund og friske svampe. Dertil noter af mokka og vanille fra opholdet på fade af amerikansk eg."

Medaljer

Guldmedalje Australien Wine Show Adelaide

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt