Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
VinAvisen

The Black Stump Durif Shiraz 2020

En imponerende intens og saftig australsk rødvin

På lager
DKK 55,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
60,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 15%! IMPONERENDE INTENS OG SAFTIG AUSTRALIER TIL PRISEN!

Ifølge Vivino`s statistik koster syd australske rødvine med en Vivino score på 4,0 (som denne Black Stump har) i gennemsnit 214 kr. Dvs. 3 gange så meget som vores normale pris. Nu er den yderligere nedsat! Så meget synes vi nok ikke Black Stump er værd, men den burde utvivlsomt koste væsentligt mere end den koster. 

Black Stump Durif Shiraz er unik i sit prisleje. Stor smag af mørke bør, let sødmefuld, let krydret og med en smag der bliver hængende længe!

Du får unægteligt svært ved at finde lige så lækker, rig og fløjlsblød australsk rødvin til denne pris!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Svinekød
  • Varieret buffet
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende intens og saftig australsk rødvin til prisen

Vinen er produceret af Durif og Shiraz, og kombinationen af disse 2 druer får ifølge producenten Alan Kennett ”magiske ting til at ske” – og det er ikke helt ved siden af, for det her smager sku godt! Mixet af mørk og blød Durif og imponerende saftig Shiraz, nærmest booster hinanden i dette blend.

Farven er mørk rød, næsten helt sort. Aromaer af modne blommer, krydderier, lakrids og vilde brombær. Smagen er rig, generøs og silkeblød. Lang eftersmag af bløde og modne sorte frugter.

Drik vinen ved 16-18 grader i store glas. Server den til slagterens bedste stykke oksekød, vildt, modne oste eller prøv den som en oplagt vin til julens and! 14% alkohol.

En imponerende intens og saftig australsk rødvin, med wow-effekt hos alle der smager den! ..og opvejer du kvaliteten ifht. prisen så har vi formentligt aldrig smagt en australsk rødvin der kan matche dette!

Vin Data
Drue
Durif
Shiraz
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Australien
Låg
Skruelåg
Producent
Alan Kennett
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
South Australia
Lagring
6 måneder i stålfade
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En rødvin, der blæser én om kuld (på den gode måde) med al sin opulente frugt, sine dejlige krydrede noter og sin uendeligt lange eftersmag, der hele tiden udvikler sig i munden. Det er en "her kommer jeg" vin, som mange vil kunne lide, og som vil egne sig glimrende til diverse grillretter, når den tid kommer."

Medaljer

Double Gold samt `Best Value Award` - China Wine & Spirits

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt